Wielki plus dla Jednośladów!! (1) Nie zgadzam sie z przedmówcą. Faktycznie w salonie nie jest za ciepło ale co... Konrad brak slow (1) Czesci nie pasuja.wszystko trzeba brac na wzor przebitka 100% na... czarny Hamulce, kontrola pojazdu (1) Jestem bardzo zadowolony z naprawy przeprowadzonej przez te firmę. Naprawa... Paweł Hojnowski
lakierka (1) maja reke do tej roboty-polecam festa10 niezadowolony - opinia (1) kupiłem czujnik położenia wału, który nie działa a widać to po podłączeniu... niezadowolony Danmar - rewelacyjny sklep (1) Obsługa rewelacja, pomoc przy doborze części, polecam. Roman To nie stodoła (1) Wysoki poziom. Znają się na rzeczy, używają dobrych cześci i stawiają na... Artur Prawie skorzystałem (1) Miałem problem z toyotą land cruiser (chceck engine). Przyjeżdzam na umówione... Artur greentea77 - opinia (1) pozdrawiam wszystkich fanów VW!!! greentea77 Gorąco polecam (1) W grudniu po stłuczce szukałem warsztatu i polecono mi Anro. Wybrałem... Łukasz opinia (2) za długi czas oczekiwania na usługę(kolejka)nie wykonanie usługi zgodnie z... marek POLECAM SERDECZNIE!!! (1) Polecam ten warsztacik każdemu.Pan Mateusz to naprawde uczciwy i solidny... Ewa POLECAM SERDECZNIE!!! (1) Od teraz wiem że to właśnie Panu Mateuszowi będę powierzała swoje... Anita Tłumiki to stanowczo ich hobby (1) Kilka razy miałem problemy z tłumikami, również w bardzo nietypowym... Andrzej Dobrze i tanio (1) Kupiłem swój bolid w komisie PM centrum , i tam go serwisuję. W komisie... Michał B Nie kompetentny pan Karol od likwidacji szkód (1) Totalny brak profesjonalizmu ze strony tego dealera a przede wszystkim brak... właścicielka Leona NIE!!!!! (1) Jeden z gorszych moim zdaniem warsztatów w 3citu. Biorą pieniądze, czekasz na... X Robik (1) Naprawiałem u nich m.in. zawieszenie oraz instalację hamulcową w moim VW Golf... Robik Amatorzy lub partacze (1) Odstawiłem do nich auto po uderzeniu w tył. Ponieważ była to szkoda... Robik Przem - opinia (1) Zalatwili szybko i sprawnie, mino ze to byl stary samochod, kasa taka... Przem