Polecam!!! (1) Polecam warsztat!Może nie do końca na czas,ale gdzie się mechanik spieszy,tam... Marcin Rewelacyjny sklep (1) Miła sympatyczna oraz fachowa obsługa zdecydowanie polecam odwiedzę jeszcze... Sebastian Polecam! (1) Chciałem zamontować sterownik z pilota centralnego zamka.Zanim trafiłem do... Szymon
KRZYŚ - opinia (1) kupiłem nowiuskie suzuku jestem bardzo zadowolony z obsługi gorąco polecam... KRZYŚ d.g. - opinia (1) Solidny i niedrogi warsztat samochodowy. Trzeba się umawiać 2-3 dni... d.g. Nie polecam !!!! (1) Z wielu warsztatów specjalizujacych się w Fordzie wybralismy ten polecany... Nie zadowolony Klient Świetny i profesjonalny serwis (1) Szybko, bardzo tanio chyba najtaniej w trójmieście Nikt Godni Polecenia (1) Godni Polecenia. Dostałem namiary na warsztat od znajomego powiedział mi że... Michał Binko Kas - opinia (1) Byłam tam ostatnio, ponieważ polecił mi znajomy. Jeżdzę peugocikiem w... Kas Oby tacy fachowcy byli wszędzie. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego Pana. Oprócz regulacji jakiej dokonał w... Małgorzata OPINIA (1) W GRUDNIU TEGO ROKU KUPILEM OD NICH HONDE CBF 500 Z 2005 r. NIEJAKO SKUSILA... DARIUSZ CYBOWICZ godny uwagi !! (2) Co tu dużo pisać. Gościu bardzo konkretny zna się na tym co robi. . . no i... Artur SPROSTOWANIE DO OPINII PONIŻEJ - zawieszenie ! (1) Jeżeli chodzi o zawieszenie wielowahaczowe zawsze DORADZAMY KLIENTOWI... AUTOLEO Ja równierz nie polecam tego warsztatu (1) Mam Forda Mondeo z 2006 roku. Pojechałem do tego warsztatu aby naprawić... Łukasz komedia (1) Właśnie odebrałem Matiza moje żony. Do wymiany była linka licznika i kolektor... greg Polecam!!! (2) Bardzo miły i przystojny Pan :) mój vw go pokochał. Szybko i sprawnie. Alarm... Marta Super Warsztat i miła obsługa (1) Bardzo dobry zakład, przystępne ceny i fachowa obsługa. Korzystałam pierwszy... Dawid Globus - opinia (2) W firmie ALART zamontowalem alarm do mojego a4 i jestem bardzo zadowolony ze... Globus klient - opinia (1) Bardzo duży wybór samochodów, szybka realizacja zamówienia, profesjonalna... klient Rewelacyjna wypożyczalnia dla każdego... (1) Jedna z niewielu wypożyczalni, która działa szybko i sprawnie przez 24h z... MarcinS