najlepszy sklep na Pomorzu!!! (1) Jestem pod wrażeniem!!!Pod każdym względem naj! Fachowa i przemiła obsługa i... Jolanta JEST SUPER (1) Polecam wszystkim ten serwis. jest kompetentny, szybki i pomocny. Serwisuje... Maciek OSZUKUJĄ (1) Mam jak na ten monet jeden problem z autem- w promocji mialem dostac... ja
lepiej omijac !!!! (1) omijajcie ten warsztat partacze nie potrafią dobrze zakłada lpg,panowie... Tomek .... (1) Zdecydowanie odradzam....wstyd dla prawdziwego Dealera Volvo. .....potrafią... Adam Generalnie w salonie czułem się jak intruz (1) Gdy sie pytam czy quad ma zapinaną blokadę dyfra odpowiedź sprzedawcy brzmi... Romek Odp dla jewro (1) Jak się klientowi mówi "będzie gotowe za 4 dni" a klient klepie cię... Artur firma godona polecenia (1) bardzo przestępne ceny, profesjonalna obsługa, elastyczne warunki... Marjolka Polecam. Szef zna się na samochodach, zwłaszcza fiatach. (1) Bardzo dobry warsztat. Polecam każdemu, kto nie lubi być naciągany. Ceny... Johny B warto (1) ciekawe akcesoria w zaskakujaco niskich cenach. za pewne produkty juz nie... muszka Oszustwo i nieprofesjonalizm (1) Oto jak działa ten serwis: przyjechałem na wymianę oleju z własnym olejem -... Daro SERWIS DLA JELENI (1) Moje auto mialo byc zrobione w ciagu 4 godz. a czekalem 7. Zawyrzane sa ceny... zawiedziony klient Serwis rewelacyjny, (1) Nie zgadzam się z opinią poprzednika. Szukałem warsztatu ze swoją 307 z... Jacek Szybko i bez problemów (1) W kilku słowach : grzecznie , szybko, średnio cenowo , fachowo. Ogólnie... kacper spoko czoko (1) polecam deebo Gorąco polecam!!! Szybko Fachowo i tanio!!! (1) 30 października padła skrzynia w mojej ukochanej Felici. Autko było mi... Daniel Rosik Skandaliczna Obsługa!!!! (1) Obsługa skandaliczna, starszy pan na dzień dobry mnie zrugał wydzierał się że... jewro Zdecydowanie polecam! (1) Warsztat jak najbardziej godny polecenia,mila obsluga,przystepne ceny i co... Wojtek A6 RAV4 GA 6110H (1) Serwisowałem zakupioną u dealera w Berlinie 3 letnią RAV4. Wszystkie... Marian Palenica TRAGEDIA I DRAMAT (1) nie wiem kto pisał poniższą opinię... NAJGORSYZ SERWIS ASO w jakim pryzsyo mi... Wlasciciel Psujacego sie FRANCUZ