Lamber rządzi :-) (1) Kilka razy robiłem u nich Honde accord sport coupe kolor czarny :-)) super... Łysa pała Dobry ale drogi. (1) Naprawiałem w warsztacie układ elektryczny. Od razu uprzedzono mnie że koszty... Arek POLECAM WSZYSTKIM !!! SWIETNY SERWIS !!! (1) ODDALEM PEUGEOTA DO TUNINGU... CO TU DUZO MOWIC! MOIM ZDANIEM NIE MA LEPSZEGO... Paweł Kotynia
naprawa fotela (1) wysoka jakość usług, pełna profesjonalność a przy tym bardzo sympatyczna... Bartek/ Mitsubishi Carisma Szczerze polecam (1) Fachowe doradztwo i bardzo miła obsługa, Gorąco polecam!!! Iwona Szczerze odradzam (1) Poziom serwisu poniżej krytyki, bardzo nieuprzejma niekompetentna obsługa,... Iwona Fachowiec nastawiony w pierszej kolejności na efekt i zadowolenie klienta. (1) Polecam korzystanie z usług tej firmy. Wykonawca zna się się na rzeczy,... Jordan Doświadczeni fachowcy! (1) Zwiedziłem z moją fiestą '99 pięć różnych warsztatów i dopiero elektrycy w... Tomasz Mały warsztat też może być profesjonalny (1) Warsztat Lamber Tuning mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim, którym... Robert Jaworski polecam bo wszystko gra jak należy (1) Zagazowałem w Pomie Chryslera Voyagera 1999 3.3 V6. Instalacja AC wtrysk.... Voyager Porażka (1) Obsługa sklepu totalnie mnie zignorowała,grzali sie w kańciapie-to ,że było... Jasiu masakra (1) nie znam się na naprawie samochodów, ale patrząc na mój wóz to stwierdzam, że... Marek Polecam (1) Fachowo i z przystępnymi cenami. Jacek Dąbrowski zdecydowanie polecam (1) fachowe doradztwo, miła obsługa, umiejętność dopasowania oferty do potrzeb... KACHA porządny warsztat (1) Kilka razy korzystałem z usług. Można się umówić czasami z dnia na dzień. Nie... Paweł Najlepszy sklep w Gdańsku (1) W każdej sprawie udzielają rzetelnej i pełnej informacji. Jeżeli nie są pewni... Paweł Doskonały serwis (1) Serwis alfy - doskonały! Wspaniała obsługa, szybka i absolutnie... Olsztynianka tanio przede wszystkim i dobrze (1) Znalazłem ich przez internet. Wymieniali mi łącznik stabilizatora i tuleje w... piotr sympatyczna i fachowa obsługa (1) zostałam szybko, fachowo obsłużona, ceny przystępne i do rozmów ania sympatyczna i fachowa obsługa (1) zostałm szybko, fachowo obsłużona, ania