beznadzieja (1) Zlozylam zamowienie dwa tygodnie temu na akcesoria do Lexusa. Niestety... xXx odradzam wszystkim!! (1) wczoraj byłem tam pierwszy i ostatni raz!! mieli wymienić mi linkę hamulca... sid Lanos 1,6 16V (1) Pełen profesjonalizm!!!!!! Super fachowa i miła obsługa. Mają bardzo dużą... Tomek
Polecam ten serwis. (1) Miła obsługa.Mechanicy wiedzą co robią dobrze wykonują swoją prace , ceny w... Wiesiek brawo (1) brawo, tak dalej trzymać!!! Karolinka Zadowolona klientka od Clio - opinia (1) Byłam. serwis rewelacyjny. Obsługa wyspecjalizowana. Umówiłam się na wizytę .... Zadowolona klientka od Clio Michał - opinia (1) Szybko, sprawnie, fachowo, nie naciągają robią co do nich należy można zaufać Michał Super! (1) Świetna wypożyczalnia. Bardzo miła, kulturalna i proesjonalna obsługa.... Donata K. Wymiana wkładki zamka (1) Trzy telefony,dwa razy odwiedziny w sewisie,stracone siedem godzin i jestem w... Witold Skrzydłowski Jest dobrze. (1) współwłaściciel ma taki sam samochód jak ja, znają się na rzeczy, ceny w... leszek k. Polecam .... (1) Bardzo miła i inteligentna obsługa, nic dziwnego ponieważ właściciele są... Tomek autoabsurd (1) Zmieniałem opony w tym punkcie od 1999 r., początkowo na Redłowskiej potem na... tomek Szybko, tanio , dobrze (1) Bardzo szybka naprawa autoalarmu. Momentalnie odkryli co nie działa,naprawili... Tomek Polecam (1) podstawili samochód na wskazany adres, punktualnie, to samo było z odbiorem,... niki Bardzo Rzetelna Firma!! (1) super wspolpraca naprawde godni polecenia!! Marcin Tragedia (1) Witam, niestety moja opinia o tym serwisie jest NEGATYWNA ale po kolei.. do... maciek jest ok (1) wszystko ok ale czesni by mogli troche rozwinać czekałem 15 min zanim ktos... nikt obcy Narzeczona - opinia (1) Od dawna zbieraliśmy z narzeczonym pieniądze na nowy samochód, wybraliśmy... Narzeczona Omijać z daleka! (1) Jestem kompletnym laikiem w dziedzinie motoryzacji, co pseudo mechanicy -... Michał A Nie polecam!!! (1) Zbyt dlugi czas naprawy... zakonczony niepowodzeniem. Wymienil w moim... domino