Dobra obsługa gorszy serwis (1) Tak jak w nagłowku, obsługe klienta ma wzorową, jednak gorzej jest z... Samochod firmowy Szczerze polecam! (1) Kompleksowa obsługa, kompetancja, szybkość, niezawodność i do tego dobre ceny... Piotr rewelka (1) poprostu rewelacyjnie - naprawili moją Toyotę. Fachowe podejście, miła... jerzy
polecam (1) Trafiłem do tego serwisu dzięki opinii Amadeusza 31 i się nie zawiodłem.... maniek niekompetencja i chamstwo, szczucie policją uczciwych ludzi (1) pracownik nie pobrał zapłaty za benzynę; po 2 dniach do pracy zadzwoniła... były stały klient Shella Najlepsza Myjnia w 3-mieście ! (1) Najlepsza myjnia w trójmieście! Zadowolony Klient ML Jestem zadowolony (1) Po mimo tego iż jestem użytkownikiem starej mazdy a w firmie i przed nią... Bronisław Ratajski Profesjonalnie nie zawsze będzie tanio. (1) Odwiedziłem ten zakład jako kolejny z moim autem w którym nikt nie umiał... Leszek Perfekcja w każdym calu (1) Witam, bez wazeliny ale dla tych ludzi nie ma rzeczy niemożliwych...... Tomek Godni polecenia (1) Solidni i warci polecenia. Nie można też narzekać na ceny. D. Gorąco polecam (1) GORACO POLECAM Wlasnie ukonczylam kurs prawa jazdy ,kat B i jestem bardzoo... Malgorzata Marmurowicz Warszat godny polecenia (1) Samochód naprawiony szybko. Nie było problemu z częściami do mojego... Krystian Cud Malina! (1) Sympatyczna obsługa, przystojny właściciel. Fachowa obsługa, dostałam auto... Judyta Grzegorz - opinia (1) Naprawy blacharko lakiernicze wykonane BARDZO niedbale , próba wymuszenia... Grzegorz Firma niepoważna (1) Korespondując z pracownikiem poprzez e-mail umówiłem się na wizytę w sklepie... Władysłam Gonckiewicz Polecam (1) Skorzystałem ponownie z usług serwisu i jak wczesniej byłem teraz też jestem... japonczyk Lubię peugota ale... (1) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z serwisu , jedynie co mi sie nie podoba to... Zwykły klient Agresywny pracownik (1) Właściciel warsztatu wydaje się być solidny bo z reklamacją nie ma problemu,... klient Fatalnie .... (1) Nie polecam,niegrzeczny opryskliwy pan - kierownik.i złośliwiewiec. paweł najlepszy sklep na Pomorzu!!! (1) Jestem pod wrażeniem!!!Pod każdym względem naj! Fachowa i przemiła obsługa i... Jolanta