Marek Grochowicki - opinia (1) profesjonalna obsluga,punktualnosc,gwarancja no i przede wszystkim mile... Marek Grochowicki polecam! (1) Przede wszystkim świetna obsługa - panowie doradzą nie tylko w kwestii... Maja Coś pięknego, profesjonalizm i wiedza na najwyższym poziomie (1) Próbowaliśmy w niedzielę z kolega założyć kupiny na Allegro alarm ale jedyne... Krzysztof
duży pozytyw (1) miałem problem z samochodem jezdził od warsztatu do warsztatu nikt... arek Nie polecam (1) Sytułacja podobna do wcześniejszych. Serwis obiecał, że oddzwoni i gdyby nie... przelas Cypr (1) polecam ten sklep i obsługę ,naprawde wpożądku gość ,nawet części wysyła mi... Maciej polecam (1) Korzystam z ich usług od ponad 4 lat i jeszcze nigdy się nie... ko78 autoalarm (2) Profesjonalnie, dokładnie i czysto.Polecam wszystkim. Zwawy Miłe spotkanie (1) Bardzo się ucieszyłem gdy podczas wizyty w serwisie spotkałem Panią... użytkownik 407 Świetny sklep, pełny profesjonalizm (1) Polecam, wielokrtonie kupowałem tam części i płyny eksploatacyjne. Panowie... Babel OMIJAJCIE TEN SERWIS Z DALEKA (1) Pojechałem sobie na przegląd Mondeo po 120tys km.Miał to byc rozszerzony... lazar22 JESTEM BARDZO ZADOWOLONY trafiłem pierwszy raz (1) zrobili szybko ,i fachowo a do tego nie drogo .Konkretni ludzie i do tego... Rafał Polecam (1) Fachowa obsluga, nowoczesne wyposarzenie, czysto ! niezal zostawiac tam auta ! zawodolony_klient Po latach (1) Pracowałam w tej firmie 10 lat temu i widzę,że nic się nie zmieniło .Wtedy... olga POLECAM!! (1) Byłam ostatnio w tym servisie,na przegladzie i drobnych... CHANIA24 super servis!!!!!poleca szczerze,nie wierzecie w te bzdury ze jest zły!!!! (1) Byłem ostatnio w tym servisie,wymieniałem rozrząd,amorki i wachacz,wszystko... BOGDAN ZASPA solidne wykonanie (1) Zamontowałem dziś alarm w moim focusie. Wszystko odbyło się sprawnie i... krzysztof Jak najbardziej godne polecenia!!! (2) Panowie z "Autorad" są mistrzami w swojej dziedzinie. "Mistrzostwo Świata" w... Andrzej Kawęcki Wielki pozytyw !!!! (1) Montowałam CB Radio .Obsługa super miła,fachowa i profesjonalna.Zdecydowanie... Zuzia Jak w PRL (1) Jestem załamany , że związałem się z ta firma (kredyt na samochód) jestem... zawiedziony