Piotr - opinia (1) Panowie znają się na rzeczy - serwisuję u nich Golfa IV i złego słowa nie... Piotr Bardzo dobre wrażenie (1) Wyrazy uznania dla Pani Brygidy za profesjonalne podejście do mojej sprawy.... Krzysztof Warszat godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi.Naprawa samochodu trwała nie długo,solidnie... Dobry klient
profesjonalnie (1) Wysoka jakosc obsługi ,wysoki profesjonalizm w zakresie doradztwa co do... jusbog Moim zdaniem rewelacja (1) miła i szybka obsługa. Dobrze potrafią doradzić i nie zdzierają z człowieka... Magdalena Porazka (1) Zakupiłem dwa auta w BMG, ale przez serwis myślę ze były to ostatnie dwa auta... MArcin Zadowolony (1) Byłem dziś na wymianie osłony zewnętrznej półosi napędowej. Niby nic... Maciek Niekompetentnie i niemiło (1) Obsługujący Pan jest niemiły, robi problemy żeby cokolwiek sprawdzić w... Leszek Miłe zaskoczenie (1) Zawsze gdy przyjeżdzam na serwis czuję się jak intruz a tu miłe zaskoczenie ,... andrzej LPG - opinia (1) Zero rozmowy "Ja Panu nic nie będę tłumaczył" facet odwrócił się i poszedł.... LPG polecam!!!! (1) Montowałam auto alarm. Bardzo sympatyczna i kompetentna obsluga. Zostałam... klaudia Włosy staja dęba !!!! (1) Nie wiem jak można pisać, że ten serwis jest ok, że jest tanio i że ktoś jest... markooo DROGO (1) MAJA FAJNY PUNKT ALE SA STRASZNIE DRODZ.JESLI CHODZI O MECHANIKOW TO JACYS... ADAM jestem zadowolona z nich (1) pracuja tam fajni ludzie,mozna pogadac z nimi,robia dobrze autka(moje nadal... ala monika - opinia (1) pierwszy raz nie chciano mnie naciągnąć (jak to kobietę która sie niezna na... monika jarek (1) wystąpił problem z systemem alarmowym w samochodzie Ford Mondeo oraz z... Jarosław Drutel Zdecydowanie odradzam (1) Byłem u nich kilka razy. Dbam o samochód i wydawało mi się, że autoryzowana... ar2r trudno nazwac serwisem!!!!!!! (1) kilka razy odwiedzalem serwis, za kazdym razem po tyg cos innego psulo sie w... PIOTR Serwis (1) Długie terminy napraw, ale raczej dobrze wykonywane Elmo Profesjonaliści (1) Warsztat samochodowy w którym są fachowcy znający się na samochodach i nie... Michał