Serwis - całkiem do rzeczy (1) 1) Wymiana sondy lambda - lojalnie poinformowali mnie że zamienniki nie będą... MD arek - opinia (1) Mila i szybka obsluga,ceny przystepne,upusty, polecam arek Szacunek za cierpliwość (1) Muszę szczerze podziękować,niejeden straciłby cierpliwość i posłał klienta na... Wojtek - Laguna
NIEPOROZUMIENIE a nie serwis (1) Szkoda pisać!!!TRAGEDIA!! naprawa samochodu, która miała trwać 2 dni trwała 2... Marek Suzuki albo nic :) (1) Kupiłem Grand Vitarę samochód rewelacyjnie spisuję się na drodze co w terenie... Grand Vitara bardzo dobry serwis (1) moim zdaniem najlepszy serwis Suzuki w trójmieście a miałem do czynienia już... Andrzej Sprawa załatwiona na 100% (1) Przyjechałem Skodą Fabią na wizytę w dziale elektrycznym, problemem były... J.M. MILE ZASKOCZONY (1) Miałem przyjemnosć zlecić Panom montaż alarmu+centralnego zamka w VW LT.Auto... DAST Zlodzieje (1) Niestety,w tym warsztacie nie naprawia ci samochodu...Zaplacilem, a jest... kiepski SERWIS (1) Jestem stałym klientem serwisu, od poczatku zadowolonym, do tej pory mnie nie... Wojtek K. Montaż audio (2) Witam! Chciałbym gorąco polecić całą ekipę firmy Autorad w szczególności Pana... Kamil nieporozumienie (1) Zero kwalifikacji, mininum uprzejmości jedyne co panowie świetnie potrafią... profan loaden - opinia (1) Olewaja klienta - nie polecam. loaden supert (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Koleś wie, co jest na rzeczy. Wysoka... anulka spoko warsztat (1) warsztat spoko,a mechanik poprostu magik,zrobi wszystko,dla niego chyba nie... klient nicaru Super warsztat (1) Polecam mechaników z serwisu "LAMBER". Serwisuje u nich swojego japończyka... Max Anna - opinia (1) panowie w serwisie mili i sympatyczni, fachowa obsługa. Niekorzystne opinie... Anna autoklinika (1) bardzo szybka i fachowa obsługa ;) dostepnośc części i nisikie ceny!!! z... klient to się nazywa zakład (1) Bardzo miła i znająca się na naprawie i szybkim znalezieniu usterki obsługa.... cwiras kompleksowe zabezpieczenie samochodu (1) Posiadam najnowszy model Passata, chciałem zabezpieczyć go kompleksowo.... maxx72