Profesjonaliści (1) Warsztat samochodowy w którym są fachowcy znający się na samochodach i nie... Michał RENAULT MEGANE (1) Fachowa i profesjonalna obsługa; usterki usuną lub doradzą; nie " rozkładają... mbaszysz Użytkownik - opinia (1) Jeżdżę służbową Meganą i od czasu jak trafiłem do tego warsztatu jestem... Użytkownik
znają się (1) chlopaki w tym warsztacie znaja sie na tym co robia. W wiekszosci to... ghosta profesjonalnie (1) bardzo dobry serwis,profesjonalne podejście do tematu, ceny umiarkowane i... michał Żyleta - opinia (1) Polecam ten sklep naprawde warto Żyleta polecam (1) Bardzo mile zaskoczony. Jednego dnia po pracy dałem auto, żeby wymienili... Marcin K. Opel Astra - tylko tu (1) Tylko tutaj znalazłem w dobrej cenie części do Astry F a mam dość specyficzny... Oplarz Polecam (1) Szybko, profesjonalnie i w przystępnej cenie Lis Dorota - opinia (1) Popieram moich przedmówców--nie znalazłam lepszego sklepu z częściami do... Dorota NIE POLECAM (1) Niekompetentnie. Wymiana filtra kabinowego w focusie całkowicie przerasta... Andrzej Jak czytam wasze opinie to mi sie slabo robi (1) Serwis dobry tylko trzeba podac ze moze byc to i to do ewentualnej naprawy ,... Piotr gorąco polecam !!! (1) jestem laikiem w dziedzinie części motoryzacyjnych, w sklepie uzyskałem... Tomek polecam (1) bradzo fajny i miły punkt obsługi,szef bardzo uprzejmy i kompetentny... vat Klient - opinia (1) Pani Dorota z serwisu profesjonalizm w kazdym calu!!! Fachowa i bardzo miła... Klient Zgadzam się Pani Małgosia pełen profesjonalizm!!! (1) Zgadzam się Pani Małgosia pełen profesjonalizm!!! Klient No. Tym razem dobry warsztat !!! (1) Trafiłem do Traska z przekonaniem, że wyjadę z pustymi kieszeniami. Mile się... Robert Szych MASAKRA (1) oddales swoj samochod zzeby tylko wymienil oleje,jak dgo odbieralem to... rafus Pełen profesjonalizm :) (1) Rzeczowa, miła i fachowa obsługa, doradcy wiedza co zrobić, aby klient... Adam FAJNA OBSLUGA (1) Bardzo fajnie koles podchodzi do klienta,pomoze w każdym temacie nie ma... Paweł