Zadowoony (1) Kupiłem w tym roku w salonie Konocar Zafirę, krótko i na temat Pan Marian... A.S. MILE ZASKOCZONY (1) MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ ZAMÓWIĆ PRZEKAŹNIK ŚWIEC ŻAROWYCH DO NISSANA... DAST FIRMA OK (1) Firma ok ale zato pracownicy jacy... zawsze pomogą doradzą w kazdej sytuacji... krzysztof.k
Pozytyzne wrażenia (1) Jestem posiadaczem Renault Thalia. Kilka dni temu byłem w serwisie Zdunek w... POL potencjalna klientka - opinia (1) Serdeczne pozdowienia dla p. Małgorzaty z dz. sprzedaży . Odpowiednia osoba... potencjalna klientka fachowcy w 100% (1) polecam,polecam polecam ceny maja rewelacyjne !!!!!!!! tomek .s Jestem zadowolony (1) Posiadalem juz rozne luksusowe marki, ale z obslugi w BMG jestem bardzo... Marek BARDZO DOBRY SKLWP (1) Zakupiłem tam ostatnio bardzo dużo części do mojego auta. Od razu dostałem 20... RS Warsztat jakich zdecydowanie za mało (1) Warsztat jakich zdecydowanie za mało, ale właśnie dlatego, że jest dobrych... Loucast SUPER FIRMA (1) KOLEŚ WIE CO ROBI, WIDAć NA PIERWSZY RZUT OKA żE ZNA SIE NA FACHU I NIE JEDNO... ZADOWOLONY Klient Super robota (1) Zamontowano w moim Pasacie autoalarm oraz kartę dostępu. Jestem super... Czarek serwis na 4- , obsługa na 2 (1) Drogo, ciezko z terminami, obsługa klienta, poniżej jakiejkolwiek krytyki.... zzz nie polecam (1) Raczej nie polecam, naprawa była długa, w innym warsztacie powiedzieli że... JA kaka - opinia (1) sprzedali zepsuty samochód, a teraz chcą się wymigać od naprawy... kaka Super usługa !!!!!!!!! (1) Najwyższy poziom kompetencji i profesjonalizmu.Ow człowiek wie co robi i... Olek Marek J. - opinia (1) Profesjonalna obsluga klienta Bardzo dobry dojazd do warsztatu Serdecznie... Marek J. Justyna - opinia (1) Polecam uslugi w tym miejscu Mila i profesjonalna obsluga klienta Pozdrawiam Justyna Betty - opinia (1) Polecam uslugi Profesjonalizm pod kazdym wzgledem Betty Polecam (1) Uczciwi Fachowcy w swej dziedzinie do tego miła obsługa. Chłopaki mają chęci... M.M. Kobieca opinia :-) (1) Miałam okazję skorzystać z ich usług. Fachowo doradzili, pomogli wybrać... Agnes