Karola - opinia (1) Pełen profesjonalizm... Karola ODRADZAM ! ! ! (1) Podobnie jak w poprzedniej opinii - co chwila telefon ze coś nowego jest do... maciek Brak kompetencji, nie zasługuje na autoryzację Hondy! (1) Zgłosiłem się na wymianę paska rozrządu w starej Hondzie. Cena okazała się... Maciek
NAJSYMPATYCZNIEJSZY TEAM TRÓJMIASTA (1) Jakość obsługi przez p.Daniela na najwyższym światowym poziomie, na... Stanisław Rewelacja (1) SZYBKO !!! SPRAWNIE !!! PROFESJONALNIE !!! Paweł pomimo nieporozumienia, goraco polecam (1) Dzisiaj robilem blokade skrzyni biegow. Pomimo iz cena za zalozenie blokady... bodzieks Warsztat godny polecenia !!!!! (1) Byłem tam, wszystko co trzeba było naprawili dość szybko no i zapłaciłem dość... Grzegorz polecam (1) naprawią rzetelnie, uczciwie, bez naciągania, a przy tym (co rzadkie w innych... jurek Polecam (1) piszczały mi klocki podczas hamowania przy 14000 km podczas wizyty w... Klient SX4 Alfa Romeo 166 Xenon (1) Rewelacja, fachowa pomoc, szybka wymiana przetwornicy i żarników xenonowych.... Andrzej Czernyhowski Polecam (1) Szybko.sprawnie,profesjonalnie i tanio Krzysztof jwwpbmb - opinia (1) Ja w tym sklepie upolowałem dobrą i korzystną promocję, ale przekrojowo... jwwpbmb Mój ulubiony sklep :) (1) Świetna miła obsługa, wręcz niespotykana nigdzie w żadnym innym sklepie... Marcin Słaby serwis (1) Pojechałem wymienić w tym serwisie świece - bo potrzebny jest specjalny... Michał Górski Tadeusz - opinia (1) umawiają się na inna cenę a po naprawie spiewają inna bez jakiegokolwiek... Tadeusz obsluga jak w garażu (1) przy wymianie opon serwis nie zauważył braku klocków hamulcowych min nie... antykulej POLECAM!!! (1) BARDZO DOBRY I FACHOWY SRWIS. POLECAM WSZYSTKIM. MIŁA OBSŁUGA I DOGODNE... XXX Partacze (1) Nie polecam tego zakłady (dla obłąkanych) nikomu nawet wrogowi. Nic nie... Modorr Fachowość w 100% (1) Gorąco polecam. Fachowo, sprawnie, bezproblemowo. Tomek S. Szybka i profesjonalna pomoc (1) Pojechałem nad morze na urlop. Niestety okazało się, że w korkach zaczął mi... Bartosz Gogel