polecam (1) zakładałam w top car alarm, odciecie i blokade biegów. jestem bardzo... iwona Krzysiek - opinia (1) Zdecydowanie odradzam ten warsztat!!! Pojechalem tam gdyż słabiej hamowało mi... Krzysiek nieuczciwa moim (1) wplacilem zaliczke 3000 zl na samochod uzywany .pieniadze wplacilem do kasy... ZAWIEDZIONY
Pranie tapicerki (1) Bardzo miła obsługa. Solidne wykonanie. Polecam. ford nie polecam (1) nie polecam Wiesiek super polecam wszystkim (1) fachowa obsługa za przystepna cene polecam adam Brdzo fajny sprzedawcy (1) Miałem okazje kupić w tym salonie nowy samochó i poprzedni serwisować.Bardzo... merc ceny sensowne a obsługa bardzo fajna i fachowa (1) kiedyś nie chciałem ryzykować tam napraw. W Carmanie przerażenie mnie brało... Larry POLECAM AUTORYZOWANY ZAKłAD AUTO GAZU Z MISZEWIE (1) Eko-Pal,Dariusz Wnuk,Auto Gaz Miszewo 98 (vis-a-vis "Antyków") przy trasie... zadowolony klient Serwis Land Rovera (1) Bardzo sprawna i miła obsługa serwisu gwarancyjnego. POLECAM! Małgorzata Maćkowiak Lepsi nawet od serwisów!! (1) Uczciwie polecam tą firmę. Zdecydowanie znają się na rzeczy i nie naciagają,... Aneta Jak najnardziej polecam (1) Samochód z tego warsztatu wyszedł jak nowy =) jak najbardziej polecam =)) Artur super fachowcy (1) Moje najnowsze Audi A4 zabezpieczyli rewelacyjnie ponieważ była już próba... Radek obszywanie kierownicy (1) Pelna profeska :) Bardzo solidna i sprawna robota wykonana w dobrej... Michał / Kia Cee'd ZADOWOLONY KLIENT (1) Bardzo sympatyczny warsztat,wszystko do dogadania,niewciskają kitu,żadnego... Łukasz alarm (1) Profesjonalna obsługa-bardzo sprawna i terminowa.Konkurencyjne ceny. Polecam!!!! klient z Gdyni CrV^^ - opinia (1) SUPER SKLEP POLECAM !!!! CrV^^ Polecam! (1) Fachowa i szybka obsluga-zdecydowanie polecam! E-30 ;] Klienci z Elbląga - opinia (1) Kupowanie w BMG Mercedes Goworowski w Gdyni i w Gdańsku jest bardzo ryzykowne... Klienci z Elbląga UCZCIWA FIRMA (1) Profesjonalne podejscie do klienta. Szybka diagnoza, pomoc w szukaniu... Robert