Bardzo polecam (1) Od dluzszego czasu mialem problem ze swoim alarmem. Wczoraj jadac Slowackiego... jamal Polecam (1) Jestem zadowolony z usług, obługa solidna i po prostu ludzka. Dlatego maja... rafus Polecam (1) Dobry serwis naprawiam HONDE TRX 400 mogę powiedzieć że jest... Remik
ok (1) ok j Fatalny warsztat, razde omijac szerokim lukiem (1) Bardzo niesolidny warsztat, dziwie sie, ze BOSCH nie cofnal licencji.... Wacu NIechlujnie (1) Postanowiłem oddać Audi 1.9 TDI do wymiany paska rozrządu i sprawdzenia... Audi 1.9 TDI POLECAM (1) Mieszkam w centrum miesta, więc bardzo odpowiada mi lokalizacja. Zostawiłam... zielony lanos BRAK KOMPETENCJI (1) Panowie w serwisie mają duży problem z korzystaniem z cennika usług w... Przemek Kpina (1) ten pan który jest właścicielem to jakiś chyba jasnowidz jest. Miałem do... marakesz nie polecam (1) kiepska obsługa, nieprofesjonalność, obecesowe podejście do klienta,... kuba Elektronik prawie pewien..!!! (1) Byłem z Lexusem LS 400 .Mieli postawić diagnozę na temat niedziałącego... Tomasz Polecam (1) Bardzo miła obsługa i przy tym bardzo profesjonalna. Prawie za każdym razem... Michał Capri 2.8 Szukałem i znalazłem (1) Polecany na serwisach fanów Renault - i muszę potwierdzić że słusznie. Michał - Laguna I 1.9 '95 POLECAM (1) Fachowiec 1 wszaq liga michas Tragedia... Odradzam wszystkim (1) Najgorszy zakład w 3mieście. ...ceny z kosmosu, niemiły właściciel (robi... Michał POLECAM (1) BARDZO FAJNY SERWIS. MIAŁEM MAŁĄ NAPRAWE POWYPADKOWĄ, PRZYJĘTO MNIE BARDZO... JANEK Andrzej Smorkowski - opinia (1) Pierwszy mój kontakt z firmą i od razu pozytywne wrażenie.Pomogli mi w... Andrzej Smorkowski Miło, fachowo i polecam wszystkim! (1) Miła, fachowa obsługa, można porozmawiać i czegoś się dowiedzieć. Ja z... Janusz bardzo polecam! (1) Witam, polecam fachowców z firmy Top Car. Bardzo szybka i profesjonalna... alex Fiat Stilo JTD (1) Nie dość, że poprawili soft po kimś innym, to jeszcze poświęcili czas, żeby... Piotr Szczepaniak