Solidna firma (1) Korzystam od dwóch lat. Może nie jest najtaniej ale solidnie i fachowo. Drucik MASAKRA!z takim nastawieniem do klienta... (1) Też pracuje w dziale usługowym i nie wyobrażam sobie takiego podejścia do... dziurol Uwaga naciągacz !!! (1) Zdecydowanie odradzam wszystkim korzystania z wrsztatu "fort-auto"... Krzysztof
Naciąganie kosztow i nie zawsze trafne diagnozy ! (1) Kilka lat temu robiłem remont silnika i wstępnie koszt miał być 700zł przy... Piotr obsługa (1) obsługa na najwyższym poziomie. nie spotkałem się jeszcze w żadnym z... klient Tragedia i porażka (1) Na tak fatalny serwis jeszcze nie trafiłem w życiu. Gdyby była ocena 0 to też... Audi A3 Warsztat godny polecenia. (1) Asortymentu nie oceniam gdyż miałem swoje opony. Profesjonalna i mila... Rafał Cennik jak najbardziej zgodny z informacją (1) Regularnie wymieniam tu opony oraz korzystam z usług mycia auta - za każdym... tanuki POLECAM w 100% (1) fachowo, szybko, z dostawą pod wskazany adres, przystępne ceny Leszek W. bardzo zla obsluga (1) w moim przypadku zostały wymienione sprawne czesci; zostalem skasowany na 800... tomek jak dla mnie bomba :) (1) Robiłem tam zakupy już kilka razy do różnych samochodów i zawsze części... Krzysiek Stacja jak inne (1) Troche chamska obsługa przez młodych pracowwników dystrybutory już też... niwelator Audi A4 (1) Witam wszystkich zainteresowanych zrobieniem sobie auto na wypasie robiłem u... Ramzes fachowcy (1) fachowcy w swojej dziedzinie jeżeli chodzi o materiały nie ma dla nich skóry... picia Tragedia!!!!!!!! (1) Jak komputer nie pokazuje to już koniec, nikt niczego nie wie, mimo, ze... MATI wycieraczki do szyb samochodowych (1) dobry kontakt,dojerzdza do klijenta i montarz na miejscu oraz duży wybór... Mario cezi - opinia (1) Byłem u nich z kompletnie zdezelowanym wydechem. Załatwiony zostałem naprawdę... cezi Lotos lekceważy swoich klientów (1) Obsługa samej stacji niby jest w porządku. Ale .... Po 9... Tomasz Kohnke Wysoka jakość przy niskiej cenie! (1) Korzystałem juz kilka razy z usług tego punktu i postanowiłem podzielić sie z... Krzysztof Godlewski Szybko, tanio i solidnie (1) W TopCar już po raz drugi na przestrzeni 5 lat zamontowano mi blokadę... Marek