Wielki plus! (1) Bardzo profesjonalna obsługa, piękne i zadbane auto. Korzystałam już 2 razy i... Natalia Rewelacja! (1) Bardzo dobry kontakt, bezproblemowe umówienie się na konkretny termin :)... Mk M - opinia (1) Fachowy warsztat polecam każdemu właścicielowi Fiacika M
Polecam (1) Polecam robiłem u nich kilka razy auto i było wszystko oki Marcin Polecam (1) Montowałem tam alarm w Audi A4, powiedziałem co bym oczekiwał od alarmu...... Jarek Polecam (1) Szybko, profesjonalnie, przystępne ceny. D :) (1) Właściwie to szukałem innego warsztatu obok ale tam było zamknięte a że mi... Arek SZCZERZE POLECAM! (1) Od wieeeeelu lat serwisuję swoje auta u p.Wójcika. Zawsze zadowolony :)))) Robert A. Super idea (1) Taka działalność jest kroplą w morzu potrzeb ,szkoda że tak wspaniała idea... MoYe Nie ryzykuj! (1) oddałem samochód po stłuczce do naprawy, obiecano zrobic szybko i sprawnie.... jacek nowicki Ja mam dobre odczucia (1) Dzisiaj naprawiałem koło, a właściwie czujnik na gwarancji. Nie było problemu... MK DROGO (1) Za komputer do bmw chcieli 800 zł. za samo diagnostykę 120. i niby inny nie... Michal Bardzo solidna firma. (1) Naprawiałem Vw Golfa IV ,chłopaki podeszli do tematu bardzo profesjonalnie... PIOTR BIJĄ NA ŁEB WSZYSTKIE SERWISY I WARSZTATY W 3-MIEŚCIE (I CHYBA NIE TYLKO...) (1) Samochód przestał w innym warsztacie 2 tygodnie. " Fachcowcy"-tylko z nazwy i... galeon super (1) Co tu dużo pisać. Instalacja gazowa w samochodzie moim - szybko, tanio i... Wojtek Extra podejście do klienta (2) Za namową znajomego udałem się do Protectora.spotkało mnie tam miłe... MarekS. byla stala klijentka (1) odrazdzam prosic pracownikow o jaka kolwiek pomoc kiedy mi sie przytrafilo ze... zawiedziona ...a to wszystko przez tych panów (1) Od ok czterech lat BYŁAM stała klientką pewnej firmy z Kartuz, u nich... Karolina nie polecam (1) Zgadzam sie z opinią pana , który napisał o dopisywaniu godzin.Ja także... dorota A mnie sie nie podobało (1) Obsługa mnie potraktowała jak przysłowiowe piąte koło u wozu. Niczego sie... Adrian