... (1) Po przeglądzie, który mnie kosztował 1000 zł wyjechałem z chłodnicą zużytą w... Cherry Godni polecenia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Byłem tam pierwszy raz z małym synkiem i... Miron Szczerze polecam (1) Polecam. Miła i fachowa obsluga. Świetna lokalizacja. Janusz
Tylko Pan Mirosław! (1) Panie MIRKU TAK trzymać ! JAK SERWIS SKODY TO TYLKO W ASO PLICHTA U PANA... mietek zawsze z uśmiechem (1) milo, szybko i sprawnie gg Dość tani warsztat (1) Kupuję tam od czasu do czasu używane opony - mają jako-taki wybór. Widziałem... Martin polecam (1) zdecydowanie polecam ten warsztat,panowie poprawili to co zepsul inny... marek Wszystko Super (1) Witam . Zakupilem dzis w Variancie autowszystko super auto bezwypadkowe - nie... Zdzislaw Solidna firma (1) Przegląd przed sezonem wykonany w terminie. Fachowość na wysokim poziomie.... andyk W zakresie - przekładka opon (1) Trafiłem z polecenia i również polecam. sWx Godne polecenia (1) Witam serdecznie Korzystałem kilkakrotnie z usług CNF-u i powiem szczerze że... Adam34 MASAKRA!!!!!!!!! (1) Nie polecam ponieważ straszne zawiodłam się na tym sklepie.Zamawiałam części... Aga Polecam (1) Z uwagi na to, że trafiłam do Anro z polecenia, a nie mogłam zanaleźć gdzie... zadowolona klientka Solidna firma (1) Korzystam od dwóch lat. Może nie jest najtaniej ale solidnie i fachowo. Drucik MASAKRA!z takim nastawieniem do klienta... (1) Też pracuje w dziale usługowym i nie wyobrażam sobie takiego podejścia do... dziurol Uwaga naciągacz !!! (1) Zdecydowanie odradzam wszystkim korzystania z wrsztatu "fort-auto"... Krzysztof Naciąganie kosztow i nie zawsze trafne diagnozy ! (1) Kilka lat temu robiłem remont silnika i wstępnie koszt miał być 700zł przy... Piotr obsługa (1) obsługa na najwyższym poziomie. nie spotkałem się jeszcze w żadnym z... klient Tragedia i porażka (1) Na tak fatalny serwis jeszcze nie trafiłem w życiu. Gdyby była ocena 0 to też... Audi A3 Warsztat godny polecenia. (1) Asortymentu nie oceniam gdyż miałem swoje opony. Profesjonalna i mila... Rafał