Polecam!!! (1) Duży wybór quadów i skuterów.bardzo dobra jakość.Ostatnio kupiłam quada... Wiolka:) GSXR 600 (1) Polecam !!! Pełen profesjonalizm,super obsługa.Można kupić na prawdę dobry... GSXR 600 Tak :) (1) Serwiuję się już od dłuższego czasu i zawsze mogę liczyć na miłą obsługę,... M.
Polecam (1) Zakład godny polecenia. Panowie na froncie bardzo kompetentni i cierpliwie... klient SUPER (1) Fachowe usługi, auto zrobione idealnie, przystępne ceny , wszystko wykonane... Hanna Zdecydowanie Polecam (1) Pochodze z Gdyni ale tak się składa ze akurat bedąc w Gdańsku miałem jakies... Marcin Pełna profeska. (1) Szybko, sprawnie i nie drożej niż wszędzie :) ptl POLECAM -MATII. (1) Bardzo ładny, nowoczesny i solidny warsztat. Dobra i miła obsługa oraz... matii Polecam (1) Zakład w pełni profesjonalny. Obsługa na najwyższym poziomie. Szybka diagnoza... Wojtek Serwis Ok (1) Serwis Ok Zenon Fajni sprzedawcy w salonie (1) Potrafią szczerze porozmawiać z kupującym. marika Zdecydowanie najlepszy salon w 3mieście (1) W koncu wybór padl na Skutermanię....i musze powiedzieć że, REWELACJA:)... mrs.froggy Uwaga na tą firme.... !!! (1) Na początku wszystko ok.. Pan nawet przyjechał troszkę szybciej.. Samochód... Jarek świetny serwis dla quadów (1) Przyjechali po moje cacko do domu, w serwisie trzymali 3 dni po czym odwieźli... Tłusty Daras Ten warsztat psuje opinie sieci Euro... (1) MASAKRA !!Z moim problemem zgłosilem się do niby "renomowanej firmy".... Bolek Andrzej - opinia (2) Byłem w tym sklepie kilkakrotnie.Kupiłem tam kilka rzeczy do mojego bicykla.... Andrzej Porządny sklep (2) Ceny niezbyt ciekawe, ale od dobrych cen jest Internet. Wybierając rower... Konrad Polecam (1) Widać komentarz poprzednika musiał być pisany przez konkurencje ... Byłem... BMW X5 oszuści! (1) w grudniu 2007 kupiłem u nich uzywanego peugeot'a 2006, którego jak... Krzy$iek Nie polecam... (1) Wymieniałem u nich rozrząd. Po naprawie silnik nie pracował tak, jak... Michał