POLECAM! (1) Panowie są niesamowici, bardzo krótki termin i wysoka jakość naprawy, auto... gdanszczanka polecam (1) Potrzebowałem samochodu na lotnisku w niedziele o 21 ( miałem wcześniej... Przemysław Jak dla mnie, to super. (1) Wymienialem skraplacz w Fordzie, cena uslugi z uzupelnieniem klimy, nowym... W.Szramowski
POLECAM (1) Zakład godny polecenia. Obsługa kompetentna i życzliwa. Samochód został... El Polecam! (1) Alarm w cabrio założony jak trzeba.To juz nie pierwsze auto z ktorym jade do... W POLECAM (1) Praca wykonana dobrze, znalazłem małę niedociągnięcie, zostało one jednak... mariusz Są świetni (1) To przykład małego warsztatu, który jest w stanie pozytywnie Ciebie zaskoczyć... Paweł świetny fachowiec za rozsądną cenę (1) Znam i korzystam z usług od dawna. Problemy pozornie skomplikowane i... nedo Montaż w AutoGaz S-M (1) Jakość wykonania - panowie z cementowej nie szczędzą na materiałach... Krzysztof Dadok koszmar (1) małe niedomówienia - za wymianę żarówek w aucie na gwarancji skasowano mnie... magda kompleksowa obsługa (1) jestem pod wrażeniem profesjonalności wykonywanych usług . oddałem autko do... adrian_8610 Przyjemne zaskoczenie (1) Miła i fachowa obsługa. Szybki serwis. Duży wybór opon. Mimo również... Przemek Super!!! (1) Sprawnie, szybko, tanio, profesjonalnie!!! ptl polecam (1) a ja wszystkim polecam . dla mnie jest super kontakt z serwisem pierwsza... nikt obcy Paweł - opinia (2) Stacja ładna, zadbana, widać, że konkretnie wyposażona, gorzej niestety o... Paweł polecam (1) Gościu wie co i jak, nie sciemnia i nie robi baboli i wyciagnął to co sam... kolibra SERWIS PRIMA SORT (1) ZMIENIŁEM SERWIS Z GDANSKA ... NA SERWIS SOPOCKI.POWODEM ZMIANY BYŁA... TAJNY0 Odradzam! (1) Zdecydowanie odradzam. Byłem u nich na serwisie kilka razy i oba razy coś... Michał K polecam (1) polecam ten sklep bardzo mocno wszyskim motocyklistom szeroki wybór akcesori... jacek ,k, POLECAM (1) Ponad 2 miesiące temu polerowałem i woskowałem w tym warsztacie (z polecenia)... Gruby