Szóstka z plusem (1) Kupiłem nowy samochód z salonu i przez pierwsze pół roku myłem go sam na... Marcin Szybka naprawa i przystępne ceny (1) Była to druga wizyta w warsztacie i będę tam wracał. Fachowa i rzeczowa... Andrzej 6 lat w super serwisie (1) serwisowałem swoją fabię 6 lat i nie mogę narzekać na serwis zważywszy też... Qba
to nie prawda że nie ma aut (1) wszyscy na około gadają, że auta w produkcji, że pojechały do niemiec itd.... Qba Zdecydowanie polecam (1) zdecydowanie polecam... jakość musi kosztować a cena nie jest wygórowana i... Tomasz WULKANIZACJA PIERWSZA KLASA (1) ZAKUPILAM OPONY ZIMOWE DO SWOJEGO AUTKA W SUPER CENIE !! TYLKO SZKODA ZE... BARBARA Przyjazna firma (1) Jestem mile zaskoczona obsługą w tej firmie . Jest to schludny i czysty... Klientka Niesłowny , powolny, niedokładny. (1) Ten otóż warsztat nie wie co to znaczy termin wykonania i również czym jest... Łysy mag - opinia (2) Czekalam poltora godziny, wedlug jednego z panow miala byc moja kolej... mag Zdecydowanie zadowolony (1) W serwisie realizowałem bezgotówkową likwidację szkody oraz naprawę... Tomasz Fatalna Obsługa - omijajcie z daleka (1) Dla klienta z zagranicy jako firma próbowałem wypożyczyć na jeden dzień... Krzysztof B. Polecam, Polecam, Polecam (1) W dniu wczorajszym nabyłem skuter w Plichcie, powiem Wam, że takich cen... Kornicki Polecam (1) Szybko, miło, tanio. nicko444 Alfa Romeo 147 (1) Fachowiec od japończyków, ale z włochem też sobie poradził. Szybka diagnoza,... adams POLECAM (1) autko ( golfik) pewnego dnia nie chciał zapalić. Pan przyjechał, podłączył... Kamila Solidna naprawa (1) Polecam ze względu na solidność, fachowość i niskie ceny. Profesjonalne... Tomasz Polecam (1) Mimo małego salonu i dużego ruchu Panowie z serwisu doskonale sobie radzą.... Paweł G. Polecam wszystkim (1) Oddałem samochód do umycia oraz nawoskowania. Teraz w karoserii można... jimw !!! POLECAM !!! (1) WITAM NA CODZIEN JEZDZĘ SUVEM NA TAK ZWANE SKRÓTY I AUTKO JEST MOCNO... DAREK godna polecenia firma!!! (1) Działają szybko, sprawnie. Ceny rozsądne. Znają sią na Land Roverze. Marcin