Zła jakość firmowych części, ceny (1) W sierpniu tego roku przeprowadziłem przegląd. Zapłaciłem około 1000PLN. W... For Focus Adam - opinia (1) Mały warsztacik ale gosciu zna sie na zeczy naprawde polecam Adam Proszę uważajcie na swoje auta ! Co innego mówią i co innego wychodzi ! (2) Auto po naprawie wyjechało niesprawne . Na reklamacyjne pismo nie dostałem... ~~bespartyjny
ODRADZAM! (1) 1. Drogo 2. Nie mają bladego pojęcia na temat mycia samochodu ( szkoda że nie... Paweł Odpowiedz (4) Re: Lekceważące podejście do klienta Witam Panie Michale w sobote tj.14.11... Właściciel Myjni Vera Tanio i solidnie (1) Dobry warsztat wszystko wykonane jak nalezy i to w przystępnej ceni jak na... Andrzej Polecam! (1) Jeżdżę do nich od 5 lat (3 samochody), zawsze wszystko zrobione jak trzeba i... Sylwek Zdecydowanie POLECAM (2) Fachowość, terminowość i przystępność cen, cóż chcieć więcej gm moto osobiscie nie polecam (1) bylem 3 razy naprawa metoda prob i bledow a moze to jak nie to moze to tak to... ferdek BARDZO DUZA OFERTA, PROFESJONALNY SERWIS (1) JEST TO JEDYNY SALON W 3MIESCIE KTÓRY OFERUJE BARDZO DUŻY WYBÓR QUADÓW OD... QUADOMANIAK Sportowy kolektor wydechowy (1) Zdecydowanie polecam ta firmę gdyż wszsytko zalatwilem u nich za jednym... Łukasz Andrzej - opinia (1) Porównując ceny części stosownych w firmie (mimo wpisanego na fakturze rabatu... Andrzej Auto na błysk (1) Profesjonalne czyszczenie samochodu, miła obsługa, indywidualne podejście do... Joanna chciałam kupic samochód (1) używany. w autohandlu mówili mi,ze 10 letni golf był uzywany przez dziadka... Joanna NAPRAWDE POLECAM !!! (2) JEDYNY SERWIS W KRAJU KTORY PODCHODZI PROFESJONALNIE DO KLIENTA :) USLUGA... RXP 215 MAREK Profesjonalna obsługa (1) Jedyne miejsce gdzie myje swoje auto. Bardzo dobrze wykonywana usługa. Driver zimno i nudno (1) Według informacji w miejscu oczekiwania na serwis powinien być internet (jest... Winicjusz pojechalem tam na badania techniczne (1) ... Kazali mi zaplacic 162 zl za przeglad, ktorego moje auto nie przeszlo, bo... luki VW t4 i renault laguna 2 (1) Witam korzystalem z uslug tego warsztatu naprawiajac rozrzad w moich dwuch... Marcin POLECAM !!!! (1) Bardzo gorąco polecam usługę w tym zakładzie. Bardzo dobra, fachowa obsługa,... Właściciel Audi A3