Godne polecenia (1) Wykonanie usługi rewelacyjne ,solidne i fachowe. Poza tym przyjazne... inka Nie dajcie się nabrać na niską cenę... (1) Wypożyczałem caravelle na 3 dni, niestety zmuszony byłem zrezygnować już po... kasta Kupiłam, wymieniłam i przechowuje (1) Polecam, bo bardzo sprawnie i sympatycznie. Wczesniej pytalam e-mailem i... anieszka
Warto skorzystać (1) Skorzystałem z usługi warsztatu i jestem bardzo zadowolony. Następnym razem... Tomsa Godni polecenia (1) Montaż zestawu głośnomówiącego wykonany szybko i solidnie. Polecam! Michał Profesjonalnie i tanio (1) Obsługa fachowa i pomocna. Stare oponki zapakowano mi w woreczki by nie... Jasmin Marlena - opinia (1) Można śmiało skorzystać!!!Mam nadzieję,że jakośc obsługi klienta pozostanie... Marlena Polecam (1) Firma na którą można liczyć, zostałem kompleksowo obsłużony, miałem awarię... Kajetan Polecam (1) Polecam zbigniew naprawdę z czystym sumieniem polecam! (1) było od ręki, szybko, fachowo i w wesołej atmosferze :) auto chodzi jak nowe basia Konieczna konkurencja (1) Chcialem sprawdzic auto przed kupnem- miala to byc gruntowna kontrola... klient Rewelacja POLECAM!!! (1) Fachowe doradztwo, szybki montaż, super ceny. Wszystko na wysokim poziomie,... Franek w koncu obsluga PREMIUM (1) Odwiedzila salon BMW Zdunek w listopadzie przy okazji korzystania z serwisu.... bardzo zadowolona klientka Jestem zadowolona (1) Spodobała mi się ekspozycja mebli i zamówiłam wizytę projektantki. Projekt... Wioletta Michał - opinia (1) ........mycie vana tam kosztuje 35 zł.hydro-wosk,nabłyszczanie opon,kwas do... Michał Myjnia jedna z najlepszych w Trójmieście (1) Dzisiaj tj. 09.12.2009r. odwiedziłem Mr. Froog. Zażyczyłem sobie full wersję... okey regulacja zapłonu (1) Po wymianie paska rozrządu, ze względu na odczuwalny ubytek mocy silnika na... Lidia Emila - opinia (1) Panowie zainstalowali w moim subaru forester instalacje gazową i jak narazie... Emila nie najlepiej (1) podjechałem 06.12.2009 ok godz 21 i pani pracujaca na stacji odmowila mi... Qbus Zdzierstwo!!! Nigdy więcej Zdunek!!! (2) Kupiłem nowe auto w salonie. Po krotkim czasie okazało się że auto było... klient