Omijać z daleka! (1) Zawyżone ceny usług byłbym w stanie pominąć milczeniem - to czego nie mogę... Michał Z taką obsługą utrata szyby w aucie jest choć odrobinę mniej przykra ;) (1) Korzystam z usług firmy już drugi raz i po raz kolejny wyjeżdżam w pełni... Rafał polecam (1) polecam ten sklep.naprawde warto.fachowo i tanio timon
rewelacja (1) Naprawde warto tam kupowac.polecam ten sklep timon Po prostu: DZIĘKUJĘ. (1) Za potraktowanie w momencie kłopotu, pomoc Waszego prawnika a przede... Kalina zero zainteresowania (1) bylem umówić sie na bezgotówkowa naprawe, wysałałem maila raz zadzwoniłem,... loooop Robię u nich, bo warto. (1) Mam megane I i megane II i prawie zawsze robię naprawy u nich. Robiłem przy... Leszek Instalacja naprawiona! Polecam (1) Autorad naprawił część spalonej instalacji za darmo!!! Wymienione zostały... Maciek potwierdzam - są naprawdę dobrzy (2) przyznam, że już miałem wybrane miejsce instalacji alarmu, gdy wszedłem na... krzy$iek (vw bora) Autorad: Pożar instalacji po montażu radia (1) Dziś rano zainstalowane zostało radio w Autoradzie. Kilka godzin potem... Maciek carbag sklep godny polecenia (1) Fachowa obsługa profesjonalne podejscie do klienta. Firma godna polecenia PYSKATYAHOO doriska212 (1) warsztat w super miejscu centrum obłuza idealnie trafiono,usługi wykonywane... doriska212 doriska212 (1) warsztat super,malo reklamacji a jak jest pozytywnie załatwione,ceny... doriska212 JAKOść DE LUX (1) Mam kontakt od dłuższego czasu, pracowali dla kogoś teraz pracują dla... Zenek DLA MNIE OK-BEZ NACIAGANIA I MĘDRKOWANIA (1) NIE MAM NAJMNIEJSZYCH ZASTRZEZAN NAPEWNO POJADE JESZCZE RAZ JAK BEDE MIAL... MARASSSSSSSS Oceniać sprawiedliwie (1) Witam, a moze tak oceniając serwis nie obrażać przy tym pracowników... Anulka56 Sylwek - opinia (1) Fachowa obsługa za rozsądną cenę Sylwek Super wasztat (1) Niskie ceny, bardzo miła obsługa,dogodne terminy, jakość wykonywanych usług... Mariola kupilem belki oraz box thule (1) szeroki wybor asortymentu - NAJWIEKSZY W TROJMIESCIE, sprzedawca dysponuje... gf Jacek Formański - opinia (1) Szanowny p.Marku Nie mam innego wyjścia,tylko troszeczkę sprostować fakty.... Jacek Formański