Tomasz Dabrowski - opinia (1) Bardzo miła obsluga.Samochód czeka na klijęta a nie klijent na samochód. Tomasz Dabrowski SUPER Serwis (2) Pojechałem ze swoim mercedesem na lewecie do serwisu MERCEDESA na lawecie... Krzysztof BARDZO POLECAM!!!! (1) Bardzo polecam dział części. Miła obsługa, Pan Habryłło do którego trafiłam... Marta
Szybko i solidnie!!! (1) Robiłem u chłopaków sufit, boczki i uszczelki. Jakość wykonania jest b.dobra.... Grzesiek warto (1) Napiszę krótko polecam bo warto . Andrzej Rafał - opinia (1) Nie polecam,drogo i długo.Naprawiają tylko to co i się najbardziej opłaca,na... Rafał podzielam opinie poniżej (1) Moja pierwsza wizyta i muszę przyznać, że udana. Możliwość rezerwacji usługi,... Tomecki Polecam... (1) ten warsztat. Dwóch młodych mechaników, ale widać, że doświadczonych i ze... P O..... (1) Po wpłacie całej kwoty z auta na dwa dni, okazało się, że samolot z gośćmi... jomek GŁĘBOKA KOMUNA (1) Zamówiłem część zamienną do mojego auta przez tel. potwierdzono przyjęcie... Michał Firma z tradycjami (1) Nasz film i zdjęcia wykonane przez tą firmę są dla nas satysfakcją! Obsługa... Maria i Adam montaż radia (1) Profesjonalny montaż radia,miła obsługa,szybko i tanio.Firma godna polecenia. Leszek Jarek - opinia (1) Jak dla mnie serwis godny polecenia. Użytkuje Hyundaia i30, byłem u nich już... Jarek Zdecydowanie! (1) Bardzo niepozorny wygląd warsztatu. Wystarczy jednak wejść na zaplecze i... q82 Lakierowali mi kierownice i prali wnetrze (1) Cikawy pomysl na biznes, napewno maja kompleksowa oferte, lakierowelm... Krzysztof - Audi a4 2004 Dobry ale drogi (1) Jakość napraw najwyższej jakości. Panowie w dziale części bardzo mili i... Paweł Szybkowski Rozsypany po 24000km (1) Kupiliśmy Renault Kangoo 2w grudniu 2008 w salonie Zdunka. Auto było nowe... dziejas7@wp.pl tragedia (1) jeżeli chodzi o salon auto plichta omijajcie go z daleka jest tam jeden gość... oleksy Chłopaki mają cechę specjalną - są normalni (1) Przyjeżdżam, oglądają awarie, dzwonią i mówią co za ile i jak długo... Krecik spoko serwis i salon (1) mają dobre zniżki tomasz