sprawnie (1) Operacja wymiany przegubu napędowego w Tico przebiegła pomyślnie. Pół... Witek Są najlepsi (1) Kozystałem już z różnych serwisów różnych marek samochodów , ale kiedy... waldekkiełbasa MAMUT - opinia (1) ZAWSZE GWIZDNĄ CI ZŁOTÓWKE Z RESZTY , ZAWSZE !!!!!! MAMUT
Nic dodać nic ująć. (1) przyjechałem w poniedziałek(14-06-2007) chciałem polużnić w aucie 4 śruby od... ErwinaRyśFerens TGB303RS - opinia (1) Mechanik jest fachowcem, sklep jest rewelacyjnie wyposazony. Ocena max. TGB303RS Polecam (1) Panowie znaja sie na robocie i do tego mozna z nimi pogadac - co dla mnie... Cykad (Corsa C) kk - opinia (1) pytam gościa o zbadanie usterki a on odsyła mnie do serwisu a potem mam... kk Serwis godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi w tym serwisie ,a w szczególności z... Ikar Radio Sony (1) Zakupiłem radio marki Sony. Cena super . To nie mój pierwszy zakup w tej... Wojtek Myślałem że to niemożliwe... (1) .. a jadnak. Zamówiłem u nich, po wielu konsultacjach telefonicznych... MOCNO ROZCZAROWANY Bardzo dobre podejście do klienta. (1) Tanio i dobrze.Doradzą , a nie tak jak u konkurencji tylko zdzierają.Sam... MAX ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie... WIERNY KLIENT zadowolony 2 (1) Zadowalające jest to ze można negocjować ceny przeglądów, no i zawsze mam... nostro rewelacja (1) Ja także jestem bardzo zadowolony. Nigdy zadnych problemów w serwsie a mam... Makary Poprostu super !!! (1) Montaż trwał 2,5 godzinki a wszystko działa idealnie .Ludzie nie naciągają... Bubu Super (1) Wszystko praktycznie jest, a w razie problemu doradzą :) Spec warsztat OK! polecam innym (1) Od około jednego miesiąca posiadam FORDA MONDEO 2.0 TDCI . Nie wiedziałam... JOHNY słaby fachowiec (1) mój samochód stał w tym warsztacie 7 dni. Opryskliwe traktowanie klienta i... Tomek Carman !! Pozdrawiam ! (1) Może nikt tego nie przeczyta ... ale warto odwiedzać Carmana !! Pozdrawiam ! Łukasz POLECAM! (1) Tak trzymac!! fachowa i mila obsluga, wszystko profesjonalnie zalatwiane,... Tomasz