REWELACJA (1) Prawie miesiąc temu potrzebowałem dokument który był mi niezbędny do... ALeksander dot. obslugi serwisowej (1) obsluga beznadziejna,od stycznia /pozakupie oryginalnych czesci i wymianie w... juz nie FAN Skody Polecam ten warsztat (1) POLECAM gość
Gites (1) Uważam, że powypadkowe naprawy na najwyższym poziomie. Guma Beata Krupińska - opinia (1) Pan mechanik nie potrafił poradzić sobie z uszczelnieniem misy olejowej w... Beata Krupińska TANIEJ NIŻ MYŚLAŁEM (1) skorzystałem z oferty darmowego przeglądu i jestem bardzo zadowolony z... adam kupilam uchwyt rowerowy INTER PACK (1) Przepłaciłam ponad 30zł w innym sklepie co sie okazało jest tańszy.Obsługa... zielonooka Korekta: Ceny całkiem przystępne (1) Taki byłem zadowolony z ich usłuch, że sie rozpedziłem i wybrałem, że ceny... MarioUtd harleyman - opinia (1) Marka taka jak HARLEY-DAVIDSON zobowiazuje :))) Najmilsza jest obsluga... harleyman Polecam współprace z ta firmą (1) Mają chyba największe doświadczenie w tej branży. Zespawać mogą wszystko co... MarioUtd LUDZIE !!! - NIE NAPRAWIAJCIE TAM SAMOCHODÓW (1) Miałem problem z rozrusznikiem i z temperaturą płynu w chłodnicy, trzy razy... ,, - wąsaty jegomość (1) Byłem w tym warsztacie przy salonie zapytać się czy maja możliwośc... Paweł G Śmiało polecam posiadaczom japońskich marek. (1) Tylko oni i ASO Toyoty w Chwaszczynie wiedzieli na czym polega regulacja... Piotr - Corolla 1,4 vvt-i 2003 Koszty, koszty, koszty (1) Byłem posiadaczem Renault Megane Combi 1,4 16V. Dość powiedzieć, że auto... AZ wkońcu pożądny i bardzo tani sklep!!!! (1) polecam jak najbardziej, mam samochód do którego tylko i wyłącznie zacząłem... tomasz Uprzejmie i profesjonalnie! (1) Obsługa na prawdę bardzo dobrej jakości. Zarówno podejście do klienta jak i... mustakuu Polecam ! (1) Uczciwi Fachowcy w swej dziedzinie do tego miła obsługa. Chłopaki mają chęci... Fred Solidnośc i profesjonalizm (1) Firma nasza zleciła kompelskową, powypadkową naprawę sam. m-ki Mercedes.... scantex cass - opinia (1) niestety warsztat nie poradził sobie z tak rutynową naprawą jak wymiana... cass konocar - nigdy więcej! (1) Corsa 1.0, 2003. Płacilem za coroczne 500-600zł za przeglądy. Po 3 latach w... osa