honda civic wymiana reflektora (1) zdecydowanie polecam wszystkim. profesjonalne podejście do klienta i do... s tanio i profesjonalnie (1) W tym warsztacie na pewno nikt Was nie oszuka, ceny są przystępne, a usługa... Ewa B. Polecam naprawde solidna firma (1) Zamontowałem w tej firmie instalacje gazową do Audi A8 4.2 i jestem naprawde... Audi A8
m - opinia (1) Najlepszy sklep z częściami do francuskich aut w Trójmieście. Super fachowa... m OPEL ASTRA 1,9 CDTI (1) Fachowe podejście do klienta. Ogromna wiedza w szerokiej dziedzinie... ROBERT POLECAM AUTO MAX (1) NIKT NIECHCIAŁ SIE PODJĄC NAPRAWY ONI DALI RADE MIAŁEM STARĄ ISTALACJE... BMW 5 The best company !!! (1) To firma, do której będziesz chcial powrócić. Świetna obsługa, ugodowa,... Monika Witek POLECAM (2) Solidna firma, profesjonalna i bardzo miła obsługa. Polecam. Sabina Bardzo profesjonalna obsługa (1) Zadzwoniłem do działu, który zajmuje się sprzedażą części i mimo mojej... Bogdan Wasilewski. Bardzo dobry service (1) Byłem u tych panów po raz pierwszy z moim Volvo S60 i muszę przyznać, że... Kierowca z Trójmiasta UWAGA!!!..... (2) Miesiąc temu chciałem wypożyczyć samochód zastępczy na czas naprawy własnego... gorab Ku przestrodze... (2) Skorzystałem z warsztatu dwukrotnie 1.) nie przełączał się gaz - na co... Kierowca peugeota bardziej przypominaja p... niż przedsiębiorców (1) Sytuacja poprzednio. Miałem niestety przyjemność skorzystania z "para..."... Mikołaj POLECAMY! (1) W dniu ślubu samochód podstawiony został punktualnie. świetna obsługa,... Klienci Wysoki poziom (1) Szczerze polecam tą firmę .Montowali mi dwukrotnie dwa radia , w tym jedno z... Iza Robert - opinia (1) Wg. mnie bez zastrzeżeń. Serwisuję u nich auto ładnych parę lat i nie było... Robert POLECAM (1) jak do tej pory korzystalem z uslug warsztatu juz trzy razy i nigdy n ie... piochur Stracone nerwy, czas i pieniądze (2) Przy wymianie filtrów facet oderwał czujnik temp.-naprawiał go ponad godzinę,... oloo AMATORZY, BRAK SŁÓW (1) JEDEN LAPTOP, NIE MA LAPTOPA NIE MA USTAWIANIA SILNIKA. UMAWIAJA SIE NA... MARUNIA Profesjonalizm w każdym calu. (1) Polecam zakład P.Michała wszystkim fanom CA z Pomorza i nie tylko. Jeden z... Maciek