kolejny poszkodowany - opinia (1) Rok temu kupiłem od nich FZ6. Kupiłem go pod wpływem emocji. Był to mój... kolejny poszkodowany Jest dobrze (1) przyjechałam moim Focusem z awaria silnika. już na wstępie miłe powitanie... Ewa 100% POLECAM (1) Witam . robiłem tam moje BMW e39 . Konkretnie wymiana amortyzatorów przód,... WOLF
Opryskliwy "właściciel" (1) Właściciel tego przybytku to gbur jakich mało. To klient jest Panem i płacąc... gregoryice Na razie wszystko ok. (1) Do tej pory zmieniałem mechaników jak przysłowiowe rękawiczki. Byli albo... Marcin shell na+ (1) Witam ja zupełnie odwrotnie zawsze tankowałem na BP a że mam coś... Brunek ... (1) Najlepszy w Trójmieście i okolicach, na Pomorzu chyba też, jeden z... Bartek Trudny w odbiorze... dosłownie (1) Mimo wielokrotnych prób łączenia się z serwisem, zarówno na telefon... Rozczarowany Fachowiec znający się na rzeczy (1) miły pan,zna się na rzeczy, naprawił w godzinkę coś z czym jeździłem przez... Michał lubią tu swoją robotę i robią ją doskonale (1) Tutaj myją auta porządnie - żadnego niedomywania, porządnie, jak należy.... Yans Obszycie kierownicy (1) Bardzo solidna, fachowa robota. Miła obsługa. No i to niesamowite auto w... Maciek Polecam! (1) Korzystałem z usług firmy Top Car już dwukrotnie. Za każdym razem spotykałem... Kierowca Focusa PROFESJONALIZM PRZEDE WSZYSTKIM (1) Z całym sumieniem polecam Pana Sławomira i jego warsztat dla wszystkich... Piotr Licznerski Skomplikowana naprawa kolektora i modyfikacje wydechu (2) Auto trafiło do Akry z uszkodzeniem kolektora wydechowego o skomplikowanej... Grzegorz Tadeusz - opinia (3) Na samochód czekam tydzień!!!!! Sprowadzają do skody superb spręzyne z czech... Tadeusz Mmmhhhh... (1) Oddałem im aluminiową felgę do wypełnienia rantu i pomalowania, dostałem ją... Eliott BEZNADZIEJNY KONCESJONER OSZUST !!!! (2) Witam Nie kupujcie samochodów u Zdunka . To złodziej kłamca i przekretas .... pawel może być od biedy (2) duża gama modeli, miła obsługa, taki sobie serwis Miki Specjalista w każdym calu. (1) Szczerze polecam skorzystanie z usług p.Michała. Cierpliwie znosi setki pytań... Adam bardzo szybko (1) Zostawiłam auto o godzinie 11, bez wcześniejszego umawiania się, a o 13 było... Ola