POLECAM! (1) Świetny sklep, kupowałem u nich masę części do mojego auta, zawsze wszystko... PP bałaganiarstwo to za mało powiedziane (1) po niewymagającym i prostym remoncie w niniejszym zakładzie zaczęły się... ania Usługi słabiutkie ceny wysokie (1) Moja kolejna i najprawdopodobniej ostatnia wizyta w tym serwisie. Proste... Niezadowolony z usług
dobry serwis (1) Trochę dla mnie daleko od trójmiasta ale mam już dosyć monopolu Zdunka... Arvalka dno ! (2) Ostatnio naprawa paru cześć /klocków i 1 tłoczka/-ponad 2 godz. w tym 1 mała... markooo Super (1) Rewelacja. Tanio, szybko, sprawnie a do tego miła i profesjonalna obsługa w... Gunior POLECAM (1) Założyłem w warsztacie gaz do Lanosa 1,5. Pracowałem wtedy jako... Krzysztof F POLECAM (1) Nie do końca tak jest jak niektórzy piszą. Serwis jest dobry, mechanicy... Krzysztof F super salon i serwis (1) bardzo dobry serwis Quadów i motocykli. Troche na uboczu ale to nic mozna... znajomy Nieduży warsztat z fachową obsługą (1) Można tu naprawić praktycznie wszystko. Od wymiany klocków hamulcowych i... edgarbumpy Super warsztat (1) Dziękuje Firmie Fort-Auto za naprawienie mojego Forda Mondeo 2lTDCi.... Michał Patryk - opinia (1) specjalnie z Gdańska jeżdżę do tego sklepu niema lepszego... Patryk nie polecam (1) nie polecam niepocieszony gorącą polecam (1) zawsze dobrze doradzą , duzy wybór mrpena Polecam (1) Miła i sprawna obsługa, koszt serwisu wysoki, ale to normalne u... Amelka Całkiem nieźle (1) Szczerze polecam ten serwis, robota wykonana sprawnie, szybko i fachowo. Krzysiek Strata czasu (1) Sklep malo profesjonalny. Ceny bardzo wysokie. Praktycznie zadnych... Banderas POLECAM AUTORYZOWANY PUNKT: (1) AUTO na GAZ inż. Paweł Szadkowski. Bez problemu umówiłem się na termin... Krzysiek obsluga ? chyba jej nie ma (1) Ostanio goscilem w salonie. Mialem stluczke i oddalem samochod do naprawy.... Karol są super !!! (1) dziś naprawiałem u chłopaków samochód. szybko, sprawnie, solidnie i tanio.... szymon