Ceny z rękawa (1) Skorzystałem z Kampanii promocyjnej na przegląd auta za 50 zł. Skorzystałem z... Wally Polecam!!!! (1) Nie pierwszy raz skorzystałam z usług tej firmy i naprawdę polecam! Co można... Danuta Hanula Profesjonalne podejście (1) szukam obecnie nowego samochodu i chodzę po różnych salonach.w czwartek... przyszły posiadacz Forda
Kasia - opinia (1) Korzystałam z ich usług kilkakrotnie, zawsze byłam fachowo obsłużona,... Kasia Dobrze, choć trochę drogo (1) Serwis niczego sobie choc mogliby obniżyć troszkę ceny dla stałych klientów... Mateusz Serdecznie polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, ostatnio montowałam instalację gazową w tej firmie... Klientka polecam (1) fajna samoobsługowa myjnia, nowy sprzęt i stosunkowo niskie ceny Łukasz żenada (2) Po telefonicznym poinformowaniu usterki, tj. fakcie ze chcialabym odkrecic 2... Garcija to nie fachowiec (1) Witam Korzystałem z usługi tego Pana, mianowicie pojechałem autem w celu... Leszek REWELACJA nawetr w autoryzowanym serwisie nie potrafili zrobić !!! (1) Przyjechałem do tej firmy z polecenia ponieważ mówią o nich że jeżeli oni nie... Tomek S. nigdy więcej (2) historia bez końca... przeprawa z instalacja gazową.. tanio, ale.. od... krzysztof Na plus (2) Nie naprawialem nic w tym warsztacie gdyz w ostatniej chwili sie rozmysliłem,... Pawel Banasik brygida - opinia (1) W ciągu ostatnich dwóch lat korzystałam kilkakrotnie z usług tego warsztatu i... brygida Maciej - opinia (1) Od wielu lat korzystam z usług warsztatu, profesjonalna i miła obsługa .... Maciej Krzysztof - opinia (1) Byłem u Manixa zrobić sprzęgło w fordzie mondeo, szybka i profesjonalna... Krzysztof PROFESJONALIZM I JAKOŚĆ (1) Warto - bo usługa wykonywana została z wielką dbałością i troską o klienta. A... Razem KPINA! (3) W życiu nie widziałem tak olewającego podejścia do klientów. Ci ludzie... Jednorazowy Klient fachowa i kompetentna obsluga (1) Polecam wszystkim tą firmę i zakupy u nich. Fachowa obsługa i świetne... klientka Jesteśmy zadowoleni z 3 letniej współpracy (1) Korzystamy z auto z firmy ABS juz 3 lata. Jako firma usługowa wynajmujemy 3... Jarek & Co extra (1) jestem zadowolona moje autko ma fajny wyglad i jest czysciutkie po myciu w... Laura