Polecam! (1) Warsztat w pelni profesjonalny. Pracownicy z doswiadczeniem i specjaistyczna... Robert Wszystko w jak najlepszym porządku (1) Kontakt do Pana Michała otrzymałem od znajomego. Za pierwszym razem gdy... Andrzej kompetentna obsługa, profesjonalne podejście (1) Nad moim autem nie jeden mechanik rozkładał ręce i bagatelizował problem.... Agnieszka
POLECAMY !!! Super autko :) (1) Samochód podstawiony punktualnie i bez żadnych zastrzeżeń. Kierowca... Joanna i Tomek JERY - opinia (1) super firma JERY Ewa Lewicka - opinia (1) Gorąco popieram pomysł skorzystania z tej limuzyny przy okazji wyjątkowych... Ewa Lewicka STANOWCZO ODRADZAM!!!!!!!!!!! (1) Kupiłem w tym sklepie quada dziecku na komunie.Już w pierwszym dniu jazdy... Zły SUPER ! (2) Witam. Jakiś czas temu kupiłem tam u syna motorek. Generalnie sklep znalazłem... Jaca very good (1) jak na frazie spotkałem sie tylko z bardzo pozytywnym podejściem do klienta.... Marek Pontonik (1) Od niedawna jestem właścicielem amerykańskiego auta już dość leciwego. Miałem... Witek Serdecznie polecam (1) Miałem uszkodzoną oponę podczas jazdy na autostradzie zagranicą Wyrwało mi... Tomek PEŁEN PROFESJONALIZM. POLECAM !!! (1) Panowie znają sie na tym co robią, indywidualne podejście do klienta, to co... Karol VW zdecydowanie polecam (1) w grudniu kupiliśmy zmężem samochód i zdecydowaliśmy się na instalację gazową... lucyna załamka (1) otóż serwisowałem tam swoje auto, dopóki któregoś dnia nie pojechałem do... Darek SPECJALIŚCI (3) SPECJALIŚCI SOBO sprawdzcie przed zakupem moto w serwisie (1) Mimo zapewnien wlasciciela ze moto jest z idealnym stanie i jest prosty, po... szczota Polecam:) (1) Bardzo dobry zaklad naprawy samochodow, naprawy terminowe i przy przystepnej... Marek nie wiem czemu sie tak uczepiliście (1) Byłam tam z swoim autem i panowie z serwisu(M.P) byli bardzo rzeczowi ,... zadowolona posiadaczka x1 Obsługa godna polecenia (1) Obsługa godna polecenia Bartosz UCZCIWY SPRZEDAWCA (1) KUPIŁEM SAMOCHÓD Z TEGO KOMISU I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY, MINĘŁO JUŻ TROCHĘ... Michał Gadomski