MOJE NOWE 3008 (1) SPRZEDAŻ SUPER !!! NOWE 3008 JUZ W GARAŻU, PAN ROBERT Z DZIAŁU HANDLOWEGO... bryk Drogi serwis. (5) Nie polecam tego serwisu ze względu na panującą tam drożyznę nie tylko na... Waldek profesjonalizm przede wszystkim (1) Po pierwszej wizycie w tym warsztacie nadal korzystam z usług Pana Macieja... Magda
uszkodzone szyby zarysowania (1) wstawiłem auto do polerowania szyb i lakieru i odebrałem auto całe zakurzone... GRZEGORZ 6 (1) Pierwszy raz wypożyczałam samochód i bałam się trochę jak to będzie, ale... Grażyna polecam (1) Zdecydowanie polecam! Trafna diagnoza usterki, doradzenie, sprawne... tomtito SUPER OBSŁUGA (1) BYŁAM TAM PO RAZ PIERWSZY KIERUJĄC SIĘ DOBRYMI OPINIAMI Z INTERNETU - I MOGĘ... ANIA Mistrzostwo świata!! (1) Specjalistów z Maff-a polecam wszystkim, którzy pragną mieć niepowtarzalne... Marcin 406kombi (1) Myślę, że ekipa carmans zna się na rzeczy. Są tylko troche zabiegani i... Patryk mercedes S -class (1) Zastanawiałem się gdzie zalozyć dobry i profesjonalny system zabezpieczeń.... Radek Gorąco polecam (1) Jestem stałym klientem i za każdym razem wyjeżdżam z warsztatu zadowolony.... Marek Opinia (1) Bardzo dobra i tania myjnia. Jestem stałym klientem od paru dobrych miesięcy.... Marek Firma godna polecenia. (1) Wynajmowałem w wielu firmach i na te chwile pochlebne recenzje wystawiłem... Paweł Bardzo Polecam! (1) Kupiłem skuter w salonie plichty gdzie mechanicy zupełnie nie znali się na... Krzychu milion razy TAK!! (1) jestem stala klientka i nigdy nie spotkalam sie z tak dobrymi, rzetelnymi i... paulina POLECAM (1) Jestem stałym klientem wypożyczalni, więc myślę że warto polecić tę firmę... Waszynski Warto się udać po naprawę lub po nową instalację. (1) Przy pierwszym autku występowały dość nietypowe usterki instalacji (5... Michał Naprawdę warto... (2) skorzystać z usług powyższego warsztatu. Już drugi raz korzystałem z ich... Piotr Planet Bike (1) dobre sprzety, dobre akcesoria, mila obsluga, dobry kontakt, polecam bo... Bartek naprawdę trzeba pochwalić! (1) Szukałem samochodu do ślubu i obdzwoniłem naprawdę dużo firm. Zdecydowałem... Adrian