Obsługa Klienta na poziomie DNA (2) Pisałem do TopCar już 3 emaile z zapytaniem ofertowym. Elegancko,... łukasz POLECAM!!! (1) Niepozornie wyglądający mały zakład. Obydwaj panowie bardzo mili. Cały czas... Opel Astra 1.6 Naprawdę godni polecenia !!! (1) Bardzo profesjonalny zakład. Sympatyczna, fachowa obsługa. Zarówno Pan Michał... Aga
Polecam (2) Obsługa bardzo miła. Wynajęcie limuzyny np na Wieczór Panieński to świetny... Ola Pełen Profesjonalizm (1) Warsztat i obsługa bardzo profesjonalna. Mechanik z ogromnym doświadczeniem.... Roman Agnieszka - opinia (2) Polecam warsztat, szalenie miła obsługa, fachowe podejście do klienta. Agnieszka Pęknięty przewód intercoolera (1) Wymiana przewodu intercoolera z robocizną 290 PLN - Ford Focus 2005. Cena... Focus 2005 nie polecam (1) Zasadniczo samochod przetrzymany o 1 dzien, moze niezbyt dlugo, ale caly czas... Dorota solidny warsztat, polecam!! (1) Zakład jak najbardziej godny polecenia,widać, że Pan Stanisław Buczak zna się... Luki Nieprofesjonalna obsługa (1) Oto jak wygląda zakup nowej Skody u Plichty na ul. Grunwladzkiej: Bardzo miła... mkosior LESZEK - opinia (1) dobra profesjonalna myjnia,polecam również Panów od polerowania i prania... LESZEK POLECAM (1) JAK DO TEJ PORY BYŁEM OBSŁUGIWANY SZYBKO, SPRAWNIE I FACHOWO. BACA Bardzo dobra i fachowa obsługa (1) Kupiłem w salonie 3 letnią Lagunę II, sprzedawca Pan Radosław bardzo auto... Krzysztof super (1) Kupilem olej i filtry niedosc ze SUPER CENY to jeszcze dostalem rabat na... K Bardzo rzetelne podejście. (1) Nie zwykłem w ogóle pisać opinii pochwalnych, bo nie uważam dobrze wykonanej... Grzegorz bmw (1) poprostu niesamowity warsztat rano zostawilem samochod z uszkodzonym... Tomek Glodowski Solidni fachowcy (1) W warsztacie naprawiałem samochód pierwszy raz - wrażenia bardzo dobre. Praca... Maciej Bardzo polecam - fachowcy (1) W moim opelku miałem mnóstwo rzeczy do poprawki - wymiana tylnej klapy,... luke-gda Pozytywna opinia (1) Naprawdę polecam, miłą obsuga, czyste auto, punkualność. wojtek BARDZO POLECAM (2) Zakładałem w Car Extreme zestaw głośnomówiący bluetooth Parrot MKi9200.... Kuba