Może ktoś szuka niani

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jeśli poszukuja Panstwo niani to jestem chętna na spotkanie i rozmowę.
Jestem mamą dwójki przedszkolaków. Do tej pory byłam na urlopie wychowawczym i cała swoją energię oddawałam dzieciom. Opieka nad maluchami nie jest mi obca. Chętnie podjęła bym się opieki nad maluchem, bądź nawet maluchami:). Od przyszłego tygodnia będę się również szkolić na opiekuna dzieci do lat 3, co poszerzy moją wiedzę. Bardzo lubię spacery, uważam, że prawie każdą pogoda jest dobra aby wyjść na powietrze. Z dzieciakami uwielbiamy także każdego rodzaju wycieczki. Kreatywne zabawy z dzieckiem to tez nie problem.
Jeśli chodzi o godziny pracy jestem dość elastyczna, mieszkam na Morenie
Pozdrawiam,
Marzena Aleksandrow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka jest Pani stawka oraz czy jest Pani zainteresowana przychodzeniem na 2h ?

Witam,
Szukam pracy na kilka godzin dziennie, niestety przy 2h będzie mi trudno znaleźć jeszcze do opieki innego maluszka.
Stawka jest zawsze do dogadania, w przedziale15-20zl za godzinę, zależy co będzie w zakresie obowiązków.

...

Inne tematy z forum

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....