obsluga klienta (1) Jak masz awarię to zapomnij że się gdziekolwiek dodzwonisz, jeśli... Kuba Beznadzieja (1) Bardzo marna jakość usług. Od prawie 2 m-cy nie mogę się doprosić o poprawne... Michał Badziewie (3) Jest to moja pierwsza i ostatnia umowa z tą firmą. Rozmawiam z gościem przez... Bartosz
Jestem zadowolony (1) Posiadam i nich Internet 60Mbps, oraz cyfrówkę. Ja nie narzekam. Fakt, że... Klient Słaba jakość usługi TV kablowej (2) Z niecierpliwością czekam na wypowiedzenie omowy abonamentu TV. Poziom... WW Najlepsz1 oferta w gdyni (3) Jestem zadowolona co do ceny i jakości usług,czytelna umowa .To co czytam u... anna Zecydowanie NIE polecam! (1) Jestem bardzo nie zadowolony zarówno z usług tej firmy jak i współpracy... Wajdelota przez wiekszosc czasu dziala ale ponizej oczekwan... (1) Do oceny zmusila mnie lekcewazaca infolinia klienta... Uwagi "Pana... czarodziej Anonim - opinia (1) Osoba która była podłączyć u mnie w dniu dzisiejszym internet z telewizja był... Anonim totalna porażka firmy gdzie są własciciele ? (1) Szok że ta firma jeszcze istnieje na rynku to cud. Obsługa totalna... użytkownik Obsługa w BOK w C.H.Chylonia (3) Facet z zarostem ok 30-ki Brak słów... Osoba wszędzie doszukująca się... mający nadzieję że w UPC będzie Tragedia w punktach obsługi klienta. (2) Zarówno w punkcie obsługi na osiedlu Żabianka jak i przy ulicy Wendy w Gdyni... Marek .... (2) Pierwszy raz w życiu piszę gdziekolwiek, jakąkolwiek opinię, ale poziom tej... aga nie polecam. non stop brak internetu i brak kompetentnych osob do jego naprawy (1) place za pakiet telewizja internet telefon. zasiegu non stop prawie nie ma .... ola. MULTIMEDIA schodzą na psy (1) od czterech dni proszę o usunięcie usterki internetu, - brak łączności z... NIEZADOWOLONA I WŚCIEKŁA Szczerze polecam (3) Nie rozumiem dlaczego większość wypowiedzi na forum na temat tej firmy jest... Student22 Nielegalne praktyki w umowie promocyjnej , rozwiązanie umowy (4) Podpisanie umowy na 24 miesiące w okresie promocyjnym na pakiet ( internet,... afi Porażka i nikomu nie polecam tego dostawcy usług (2) Kontakt z infolinią to jedna wielka pomyłka, osoby niekompetentne, nauczone... Piotr Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Marcina Kościńskiego z Multimedia Polska (5) Nie wiem skąd tyle złych opinii ale ja Polecam obsługę przedstawiciela... klient multimedia Internet (1) Notoryczny brak dostępu do internetu, sytuacja wciąż powtarzająca się. pero358