Ocena obsługi kablówki i internetu (1) Obsługa w biurze w Stargardzie jak i w Biurze na infolinii nie zasługuje... Wanda 57335 nr klienta Kpina i totalna porażka (1) Po 4 latach zrezygnowałam z MM. Nieustanny brak internetu, nikt oczywiscie... Gosieńka Multimedia z Oddziałem w Świdnicy oraz kierownictwo w Gdyni (2) Oddział w Świdnicy oceniam bardzo nagannie jak również bezpośredni nadzór... Gość
Obsługa woła o pomstę do nieba!!! (2) Punkt obsługi w Gdyni to dramat! Nie ma słów, którymi mogłabym wyrazić swoje... Agnieszka Masakra (1) Obsługa niekompetentna, każdy mówi co innego, wprowadzają ludzi w bład. 7 dni... Mo To ma być obsługa? (1) Zakończenie umowy czyli wypowiedzenie, nie może być dostarczone mailem,... Numer 699 w kolejce... Inetrnet w MultiMedia Gdynia (2) Ostatnio przedłużałem umowę w MultiMedia w pełnym pakiecie jak dotychczas,... Ted. Multimedia. (2) Multimedia to jakaś żenada. Co można zrobić, aby na Chyloni był jakiś wybór? Ewa. TRAGEDIA!! (1) ludzie omijajcie to firme jak mozecie to co ona oferuje to tragedia internet... Radek Tydzień bez neta (1) Witam, korzystam z multimedii od ponad roku, to już bodajże 3-4 przypadek,... zawiedziony Multimedia to jakaś kpina! (2) W biurze obsługi klienta w Gdyni czekałam dzisiaj 50 minut, żeby się... GoŚĆ Kpina i porażka (1) Spróbujcie coś załatwić w biurze obsługi... Nie jedna państwowa przychodnia... Janek Ich przedstawiciele manipulują starszymi osobami aby te podpisały umowy! (1) podają się za przedstawicieli większych firm energetycznych chodzą po... przestrzegam Profesjonalizm tej firmy nie miesci sie nawet w jakiejkolwiek skali :) (2) w skrocie... obsluga klienta - firma krzak - doslownie i w przenosni :)... don kichot :) Korzystam z kabl.TV,internetu 30 Mb i telefonu (4) Jestem klientką Multimedia Gdynia od ponad 6 lat,a nie odnotowałam jakichś... Iwona Multimedia jest zła? (1) Nie rozumiem dlaczego większość wypowiedzi na forum na temat tej firmy jest... Student22 Multimedia - Oferta dla długoterminowego klienta (1) Płacę 112zł za 20MB internetu - masakra. Kupiliśmy z żoną telewizor, więc... Naytenic przy umowie z MULTIMEDIA gdzie mam 80 MGbit/sek mój kolega ma (1) przy umowie z MULTIMEDIA gdzie mam 80 MGbit/sek a mój kolega ma 60MGbit/sek... gracz i twórca filmów na serwis Beznadzieja całkowicie odradzam wszystkim (1) Stałych klientów traktują jeszcze gorzej niż nowych. Jeśli chce się zerwać... wkurzony \"KLIENCI NABIIJANI W BUTELKE\" /....PRZEZ PRACOWNIKOW BOK - POD NR TEL> 244 244 244 (3) W dniu 9 bm przedluzalam telefonicznie umowe uslugi internet. konczaca sie... MALGORZATA