Przedmowcy juz wszystko powiedzieli, TRAGEDIA (1) zapomnij o nocnym necie, oni wychodza z zalozenia ze w nocy nikt nie powinien... ces Multimedia Polska - POLECAM. (5) Ja podpisałem umowę na Wendy , po otrzymaniu telefonu o kończących się... zadowolony klient Internet (1) Nie da się nic robić jest taki moment gdy internet wyłącza się w jednym... Krzysztof
Internetowy koszmar (3) od 15 grudzina 2013, wydzwaniam do nich na BOK i "wypraszam" o interwencję w... Wiktor z Gdyni Koszmarna porażka (3) Od pewnego czasu staram się o skorygowanie błędnie wystawianych przez... Krzysztof Nie wiem, jak ta firma istnieje - to kpina z klienta (2) Niestety dołączam do grupy naiwnych, którzy dali się nabrać na "lokalność"... rozczarowana telewizja cyfrowa,a kablowka w blokowisku (1) Witam,mimo,ze w lipcu"zniknal "sygnal telewizji analogowej,przedmiotowy... barbara Maria Sierakowska Multimedia największe stolec jakie może być. (1) Od 5 miesięcy mam to coś "multimedie" wyobraźcie sobie że od 5 miesięcy cały... wiewiorr Porażka (2) Obsługa poniżej jakiegokolwiek poziomu, niekompetentna infolinia, brak... Krzysztof koszmar (1) KOSZMAR, NACIĄGACZE . RADZĘ DOKŁADNIE SŁUCHAĆ CO MÓWIĄ I PYTAĆ DUUUUŻO O TO O... ZAWIEDZONY Stały klient.... (2) Witam. Ja co prawda nigdy nie miałem większych problemów z awaryjnością MM,... AT Jak na razie polecam :) (2) Mam w Multimediach TV cyfrową i internet. Co do telewizji to mogłoby być... izm Multimedia Gdynia (1) Witam , Jestem bardzo nie zadowolony z dostawcy internetu "MULTIDEDIA" .... Franek nie polecam (1) przez przypadek odłączyli nam sygnał, bo źle spojrzeli w umowę. czekam już... zdegustowany klient Ocena internetu i próba zgłoszenia telefonicznego problemu (1) Niech ktoś z zarządu firmy spróbuje jakąkolwiek sprawę załatwić za pomocą... Andrzej Porażka (1) Przez całe wakacje mam przerywania telewizje a to dźwięk a to głos w... Emi multimedia Zamość (2) Witam! Ja osobiście nie polecam tej firmy,gdyż ciężko się od nich... krzys oszukano mnie (3) dowiadywałem się osobiście podczas wizyty w biurze obsługi z reklamacją... darek najlepsz oferta w Gdyni (2) Najlepsza oferta w Gdyni. Za 80 zł mam internet 30Mb i telewizje cyfrową... Janosik Przestrzegam - obsługa w Gdyni to .... wielka KPINa (1) Próbowaliśmy rozwiązać umowę z tą firmą,trzeba stawić się osobiście! Udaliśmy... Tomek