Zadowolony Klient (2) Korzystam z usług firmy od kilku lat, mam swojego opiekuna na którego pomoc... Krzysztof , Gdynia nie polecam (1) Tragedia! Jestem w multimedia tylko dlatego że przejęli mojego poprzedniego... Dorota X - opinia (2) Internet zrywa polaczenie co kilka minut dzieje sie tak 5 razy w Tygodniu i... X
PIOTR - opinia (2) Wymieniają mi modem już 30 dni. Lokalne biuro ma mnie wgdzieś, a telefoniczne... PIOTR (...) (1) Problemy się zaczęły już pod koniec umowy ze Streamem. Chcieli nam... ames obsługa (1) Jestem klientem "kupionym" z firmą Stream Comunikation Sp. od 1.10.2012 o... NIESZANOWANY MAŁY KAZIO (...) (1) Przyszedł ich przedstawiciel i powiedział że podpisując umowę na dwa lata,... Katarzyna Wrocław Super Obsługa (1) Wczoraj przedłużyłem umowę z Multimedia Polska. Serdecznie polecam usługi... Michał Wach-Kliczko (1) Dzieki Multimediom obejrzalem walke za zadrmo. Dla mnie to super operator. Za... Kibic Multimedia nie polecam! (1) W kilku słowach mozna ich opisać, że to naciągacze. Zero elastyczności w... Martka MASAKRA (3) UMOWA SKOŃCZYŁA MI SIE W LUTYM....STOSUNKOWO WCZEŚNIEJ WYPOWIEDZIAŁAM UMOWĘ.... ELMO Przesada (1) Myślę, że poniższe opinie są lekko przesadzone. Mam od samego początku neta... Adrian Chylka MULTIMEDA POLSKA = Telekomunikacja (1) Multimedia Polska kojarzy mi się Telekomunikacją. I jedna i druga nie szanują... żołnierz Multimedialny Moloch skrzętnie wykorzystujący pozycję Monopolisty (2) To co powyżej całkowicie wyczerpuje cechy charakterystyczne tej firmy. Tam... petent, nie klient Żenada (3) Multimedia jest najbardziej badziewnym dostawcą internetu.... Natt93 Klient-zło konieczne (1) Obsługa klienta w DT Chylonia w Gdyni -Multimedia skandaliczna , są aroganccy... Romuald .... (1) Radzę unikać tej firmy jak ognia. Prędkość transferu odstaje od reklamowanej.... Rozczarowany klient Nie polecam (1) Obsługa klienta na poziomie ,,0,, Infolinia na której nie mogą sie... Marcin ZŁODZIEJSTWO (3) Posiadam pakiet telewizji analogowej i cyfrowej - do tej pory płaciłem brutto... Jacek bandytyzm (3) po okresie trwania umowy pomocyjnej 2 letniej, konsultant stwierdzil ze w... bobo