Totalna porażka (1) Szanowni państwo korzystam już chyba ponad 5 lat z usłg Solution który to... niezadowolony-gośc Multimedia SA - przykład firmy mającej klienta gdzieś (2) Moja historia z tą firmą zaczęła się dawno temu, od przeszło kilku lat mamy... Tomek rys - opinia (2) kiedyś bylo wszystko ok ale teraz tylko liczy się kasa a nie jakosc... rys
Kablówka (3) Wymieniłem swój dekoder na nowy model z możliwością nagrywania no i zaczęły... Jaroisław hmmm (2) jestem klijętem firmy multimedia polska hmm niestety kończą mi się... ROBERT Kompletny brak obsługi klienta - KLIENT DLA NICH NIE ISTNIEJE (4) Ich klientem można zostać bardzo szybko - wystarczy zadzwonić i już w... Leszek Uwaga na tą firmę (1) Wszystkie negatywne opinie o nich są prawdziwe. Słaba oferta,wysokie... były klient ... (2) NAWET PO REZYGNACJI Z KABLÓWKI JAK PŁACIŁAM 180 ZŁ.ZA KABLÓWKĘ Z INTERNETEM... N.A ... (2) ta firma naciaga swoich klientów. zmieniają ceny, zmieniają regulamin nie... IvNoire telewizja (1) Witam, chciałem zapytać jaką polecacie lokalną telewizję, chodzi mi o sygnał... Jacek .. (1) nie ma w naszym kraju większych ...., płaciłem za określoną prędkość a nigdy... Andrzej Ogólna opinia (1) Telewizja; programy z zakłóceniami tzw; mory,śnieżenia na różnych... Irena Krzos-Zabłocka Słabo, nie polecam (3) Bardzo słaba jakość sygnału telewizyjnego, ceny zdecydowanie za wysokie.... radwoj Najgorsza telewizja kablowa z dostępnych na rynku. (1) Ciągłe problemy z awaryjnością.W programach nie ma głosu,bądż w ogóle... Stanisław Piotrowski BM - opinia (1) bardzo wysoki abonament, oferta programowa mało atrakcyjna wręcz mizerna ,... BM PORAŻKA (1) Jestem długoletnia klientką Operatora Multimedia -dawniej SZEL-SAT. Nie mogę... Jolka jakie propozycje zamiast multimedii (2) Chciałbym zrezygnować z usług Mulimedii , ale niestety sa one monopolistą na... KK ... (1) Zamowilem u nich tv na trzy miesiace 3 pakiety mialy byc gratis napisalismy... robo Totalna kpina - dno - ignorancja do klienta ! (1) Jestem w tej firmie już więcej niż 5 lat bo byłem u nich jak się nazywała... Jon Nie.... (2) Jestem klientką MP od prawie dwóch lat - niedługo kończy się umowa i to chyba... Aleksandra