Jeszcze nienabity w butelkę (2) Za kilka miesięcy kończy mi się 2-letnia umowa na tv (pakiet komfort),... Wojtek Rafał - opinia (1) Byłem klientem wiele lat - multipakiet internet, telefon, telewizja cyfrowa,... Rafał Ela - opinia (1) wypowiedzenie umowy to szczególne utrudnienie, trzeba samemu iść do punktu... Ela
(...) PARTACZE (1) Witam wszystkich. Internet z MULTIMEDIA mam juz kilka lat ale niestety brak... Krystian też oszukana (2) 5 października podłączyli mi trelewizję cyfrową, zdziwnie moje było wielkie... BEATA SZ. Gorzej niż źle! (1) Myślałem, że te opinie są przesadzone, ale sam się przekonałem. W umowie mam... Alek SKANDAL!! (1) Od Soboty jest jakas awaria. Nie mozna dodzwonic sie do firmy. Albo nie ma... OSKAR Jakość i naprawa usterek (2) Posiadam kablówkę, którą obsługuje firma Multimedia. Miejscowość to Osiedle... Zbigniew Milewski oszukany (1) mam zapłacone wszystkie faktury a multimedia kieruje sprawe do firmy... marekn34 OSZUŚĆI !!! (1) Multimedia to najbardziej lichwiarska firma jaką znam !!!! . w listopadzie... Magdalena Gdzie??????????????????? (2) Podpisałem w kwietniu 2010r umowę telefonicznie i do dnia dzisiejszego nie... 884455 Nowy Dwór Gdański ... (2) Narzędziem mojej pracy jest internet ,z powodu ciągłych awari (modem... cz45 Wielka nieuczciwość (2) Zrezygnowałem z urządzeń dostępowych do internetu już w sierpniu, i płaciłem... Mariusz internet się wyłącza (2) Jestem już klientką multimedii od 2 lat, problemów nie było do czasu... gdy... eve Marzena - opinia (2) Jestem osobą sumienną, dla której priorytetem jest terminowe opłacanie... Marzena Bardzo zał (1) Człowiek z obsługi technicznej N. D. nie chciał przyjąć zgłoszenia i przysłać... Robert Wiśniewski Lider wśród najgorszych operatorów. (1) Nie można podpisać umowy na czas określony. Bardzo utrudnione metody... grzegorz żenada (1) częste awarie i brak dostępu do internetu tłumaczenie przeważnie to że... Darek SKANDAL!!! (1) przez pierwszych 5 lat internet nigdy nie osiągał pełnej prędkości. Gdy po... marcin Koszmar !!! ignorancja klienta i bałagan (5) Chętnie dałbym tej 'firmie' 'minus10' we wszystkich kategoriach. Obsługa... Tomek