JUREK - opinia (1) od 28.08 2011 r namówiono mnie na usługi \multimedia. pl. Zachęciły mnie... JUREK Totalne niezadowolenie! (1) Wysokie ceny usług. Kiepska obsługa klienta. Musisz uzbroić się w cierpliwość... Roman Damian - opinia (1) Kiepski dostawca internetu, oprogramowanie dekodera to jakiś żart, internet... Damian
(...) (2) (...) Mamy od nich internet i telewizję. Umowa na tv została podpisana na... Iwona Zenada! (1) Jestem klientka od ok.6 lat.Juz dwa razy zrobili mnie w .... Na poczatku... Gdynianka Nie polecam usługi internetowej!!!! (3) Ciągłe awarie internetu,strony wgrywające się w strasznie wonlym tempie nawet... cez MULTIMEDIA? TRAGIZM, PARANOJA I WIELKI SYF (6) Nie mam już sił na na tych d...ków, palantów, debili, idiotów ...(długo by... Arek Mariusz Bugajski - opinia (2) Brak możliwości kontaktu telefonicznego z biurem obsługi w gdyni, celem... Mariusz Bugajski UWAGA! Pracownicy udaja pracownikow TP! (4) Kolezanka mi opowiadala, ze pracownik firmy Multimedia twierdzil podczas... mp Miłe zaskoczenie ! (1) Jesteśmy mieszkańcami Wrocławia, dotychczas mieliśmy podobne doświadczenia... Czesław Białkowski Dotyczy oplaty (1) Dlaczego wystawia sie rachunek za usluge w polowie miesica z zadaniem... rysiekronia .. (1) Wynajmowałam mieszkanie, lokatorzy nie płacili sprawdziłam i zapłaciłam... Rozczarowana lientka najgorsza telewizja jaką miałem (1) jakość daje wiele do życzenia analogu t tv cyfrowej,internet chodzi jak... Krzysztof K. Olewanie klienta (1) Zgłosiłem awarię tel cyfrowej dekodera; zawiesza się,nie przełącza kanałów,... Zygmunt Mróz PISAŁAM OSTATNIO CO MYSLE KTOS USUNOŁ MOJA WYPOWIEDZ (1) chce rozwiazac umowe a oni mi na to ze nie MOGE!!!! i mimo to ze sie... JA! Oddałam modem, po czym wytoczono mi sprawę o jego zwrot (1) Tyle, że już zdążyłam się przeprowadzić. Nie otrzymałam zawiadomienia o... RudaZolza Multimedia do bani! (2) Powiem krótko.. nie polecam! Co za bezsens.. płatność za przyszły miesiąc za... nerw Szukam klientów naciągniętych przez Multimedia do wniesienia pozwu zbiorowego (1) Wraz z mężem chcemy wnieść wniosek do sądu przeciw Multimedia. Zostaliśmy... Agnieszka omijajcie szerokim łukiem totalny syf (2) podpisałem z nimi umowę na rok w którą wskład wchodził internet 20mb telefon... Piotr NIE POLECAM (1) Ciągłe awarie internetu, przyczyny zwalane na klienta zero chęci rozwiązania... kasia