SKANDAL!!! (1) przez pierwszych 5 lat internet nigdy nie osiągał pełnej prędkości. Gdy po... marcin Koszmar !!! ignorancja klienta i bałagan (5) Chętnie dałbym tej 'firmie' 'minus10' we wszystkich kategoriach. Obsługa... Tomek Sposoby obsługi petenta w Multimedii w Kaliszu - może w Gdyni (1) Po raz kolejny - juz 6 od ropku awaria. Jak nie kablówka to teraz telefon.... Jerzy Chwał
TRAGEDIA (1) NIE POLECAM TEJ FIRMY , CZĘSTE AWARIE, NIE MOGĘ DOPROSIĆ SIE O NAPRAWĘ,... AHNIESZKA D NieLubieIch.pl - wyciek danych z serwerów Multimedii! (1) Dane osobowe wszystkich klientów były dostępne dla osób postronnych!... NieLubieIch.pl NIe polecam - unikajcie Multimedia jak ognia (1) Nie polecam nikomu! Zgadzam sie z Marzena - tez dostawalam faktury po... ala Nie polecam - nieuczciwosc straszna!!! (1) Ale widzac po opiniach widze dlaczego - nie potrafia uczciwie dostarczyc... ala Niekompetencja nie ma granic (3) Korzystam z usług pakietowych od ponad roku. Wciaz monituje, iż rachunki sa... irena dotyczy odwieszenia usugi tv (2) Robią sobie kpiny zklienta.Usługa powinna zostać odwieszona 1.12.09.Po... adam Nie polecam tej firmy. (2) Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Jak przyjdzie do Was przedstawiciel... Jacuś Tylko UPC (1) Od roku jestem w UPC mam telefon 90zł całą dobę Telewizje ponad 100 programów... Jarek0225 multimedia (1) proponuję ofertę promocyjną, która kosztuje 180 zł miesięcznie - po prostu... kasia Żenada (1) Nikomu nie polecam tej firmy, jakość nadawanego sygnału poniżej jakichkolwiek... Grzegorz zawyżanie cen w ramach tego samego miasta w różnych dzielnicach (1) W ramach tego samego miasta, a mowa tu o Gdyni, firma Multimedia potrafi... Marcin cwana umowa (1) Uwaga, ludzie po skonczeniu umowy dostajesz rachunek bez ostrzeżenia na ceny... adam VOD (1) wypożyczanie filmów w domu... generalnie pomysł fajny, ale realizacja do... doris wielkie braki i niedosyt samokontroli. (1) każdy klient ma swój numer statystyczny w multimediach,tak jak w banku,ale... 884455 awarie, których nie ma komu naprawić (1) Czekam już 1.5 tygodnia na na naprawę awarii telefonu. Dopóki dostawcą usługi... Jerzy Chwał fatalna usługa-ciągłe awarie-żenada!!!! (1) to prawda co piszą o multimedia,że są firmą fatalna pod względem jakościu... ottka Apel do zarządu firmy (1) Proszę bardzo wyszkolić swoich pracowników aby byli nastawieni na klienta i z... tofina