najlepsz oferta w Gdyni (2) Najlepsza oferta w Gdyni. Za 80 zł mam internet 30Mb i telewizje cyfrową... Janosik Przestrzegam - obsługa w Gdyni to .... wielka KPINa (1) Próbowaliśmy rozwiązać umowę z tą firmą,trzeba stawić się osobiście! Udaliśmy... Tomek Naciągacze (1) Tak formułują umowę, aby jak najbardziej utrudnić życie Kowalskiemu... A o... Lqoa
nie polecam absolutnie (2) To co zafundował odbiorcom, ten niby " operator " Multimedia mieszkańcom... Kaziut Kiepsko! (2) Jestem cierpliwy ale do czasu. Postanowiłem wymówić umowę dostępu do... cassandra Tragedia (2) Według mnie jest to najgorszy dostawca TV na rynku. Ceny może nie są... Jakub Pakiet C+ (1) Po zamieszaniu z nc+ Multimedia nie oferują kanału C+ Famili to jakaś kpina,... bolo gola93 (2) Całkowita porażka barak słów na tą badziewiarską firme. Z.M Predkosc na umowie 100mbps, predkosc rzeczywista 12mbps (4) NIE POLECAM! Marcin nowa infolinia (1) Dostałam ulotkę że jest nowa infolinia dla stałych i nowych klientów w... j (...) (3) 59 zł ( i to w pakiecie- Promocji!!!!!!!!!trzeba płacić za ofertę analogowa i... zuza Nabijanie klientów (2) Umowa na czas nieokreślony. Promocja na czas określony. LICZĄ ŻE ZAPOMNISZ O... OO STREAM ZMIENIL NAZWE UWAGA! (1) jak nie chcecie dostac pewnego dnia ataku serca bezskutecznie usilujac sie... bylyuser padaczka (1) mam internet od sierpnia 2012 .kilka miesięcy po podłączeniu chodził b.... as nie podłączą nowemu lokatorowi - jak nieuregulujesz rachunków (2) witam mam pytanie... wyjechałem zagranice (wynajmowałem mieszkanie gdzie... joachim nie szanuja klienta (4) Od samego początku mam z nimi problem, wykorzystują pozycję monopolisty.... oszukana dostawca internetu (1) Otrzymany produkt - usługa na dostarczenie internetu to jakas porażka.Ciagle... jarek PORAŻKA (1) Umowa zawarta koniec grudnia 2012,telefon głuchy do dnia... Marek J Multimedia czycha na klienta (2) Moje doświadczenia z firmą Multimedia to: a) wysokie ceny tam, gdzie ma de... Tomasz misiabela - opinia (1) W ciągu ostatnich trzech miesięcy było kilkanaście awarii, najdłuższa trwała... misiabela