Rewelacyjnie przeprowadzona usługa! (1) Panowie od Murawskiego idealnie wywiązali się z tego co mieli zrobić. Zrobili... Kamila Drywa drogo i nieprzyjemnie (4) Drogo, inna cena na telefon, inna na miejscu, na stronie dwa cenniki, przy... UH czyszczenie wykładzin (1) szybko i profesjonalnie. Panowie mili i znają się na rzeczy . bez narzucania... m
Polecam! (1) Pełen profesjonalizm! Usługa czyszczenia kostki oraz psiego kojca wykonana... Maciej Serdecznie polecam! (1) Firmę wynająłem do sprzątania po remoncie. Wszystko szybko, profesjonalnie i... Łukasz Szybko Sprawnie i Dokładnie! (1) Firma, ktora ma potencjał! Znaleziona przypadkiem i nie zamierzam zmieniać.... Natalia naprawdę efektywne czyszczenie! (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Firmę znalazłam w internecie.... Jolanta P. Gdynia Pranie dywanów i Wnetrze samochodu (1) Polecam. Profesionalne podejscie do klienta i przystepna cena. Oby wiecej... Damian Idealne Czyszczenie (2) Polecam gorąco wszystkim tak profesjonalną obsługę jak i genialną kadrę z... Piotr Czyszczenie jasnej tapicerki w samochodzie (1) Bardzo starannie wyczyszczona tapicerka. Takia nie były od nowości a samochód... Tyka Agata - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Oddawałam do Pana Przemka dywany długowłose . Wróciły... Agata Czyszczenie dywanów i tapicerki w samochodzie (1) Jestem już na etapie w którym daje do czyszczenia do Pana Przemka wszystko co... Magda kto by się spodziewał (1) że zostawiając u Pana Przemka 20 letniego mercedesa, odbiorę maszynę która... Robert K Serdecznie polecam (1) Po czyszczeniu foteli i tapicerki, samochód wygląda jak nowy. Do tego niskie... Łukasz Polecam (1) Szczerze mogę polecić wszystkim pragnącym odświeżyć wnętrze swego samochodu... Marta R Klaudia - opinia (1) Szczerze polecam, jesem bardzo zadowolona, nie spodziewałąm się że takie... Klaudia Murawski (1) Miałam do wyprania białe dywany i muszę przyznać, że nie spodziewałam się... Alexi Świetna współpraca Polecam. (1) Mogę naprawde polecić tą firmę. Sprawiła, że dywany w moim mieszkaniu... Dominik profesjonalna robota (1) super czyszczenie, zna się na rzeczy. dawid Jestem bardzo zadowolony (1) Miałem tapicerki i dywaniki na schodach w domu, i jestem bardzo zadowolony,... Kamil