POLECAM!!! (1) Super szkoła! Wiele się nauczyłam, polecam serdecznie!! :) Uczennica gitara dla idiotów!! (3) 265 zł za 1 45 minutową lekcje w tygodniu w 5 cio osobowej grupie, oferta dla... szaman Poszukajcie lepiej prywatnego nauczyciela (5) - Hasło reklamowe: "ogranicza nas tylko ilość miejsc" (czy coś podobnego)... Były uczeń
Były student - opinia (2) Kilka lat temu miałem ogromną przyjemność skorzystać z oferty MC. Bardzo... Były student POLECAM!!! (1) Musicollective to szkoła dla osób które chcą naprawdę się czegoś nauczyć i... Uczennica Klimatyczne miejsce z duszą (1) Chodzę do Mc 2 lata i jestem mega zadowolona. Uczniowie tu są jak... mary Dobra, a nawet bardzo dobra :) (2) No cóż, wykładowcy nie są przypadkowi, wszyscy są profesjonalistami. Zajęcia... Były uczeń będąc obiektywnym (3) Było obiecująco. Jednak od wejścia wkurzają sprawy jak: ścisk na korytarzyku,... andrews POLECAM!!! (3) Kompetentna i przesympatyczna kadra, rewelacyjne warunki nauki ,sprzęt... Agata Naszym świadectwem są nasi uczniowie.Ponad 150 osób codziennie nas ocenia! (2) Wszyscy uczniowie są proszeni co rok o wypełnienie ANONIMOWEJ ANKIETY. są on... Rafał Szyjer Byłem tam i uważam że, (1) Szkoła jest bardzo dobra i są w niej mili ludzie ale skąd brać kasę na to... Rozgoryczony POPISEM Tak sobie a nawet jeszcze lepiej. (1) Wole miec prywatnego nauczyciela. Taniej i bezpieczniej. W tej szkole jest... Uhbuch POLECAM! (1) Pierwsza i jak na razie jedyna taka szkoła w Trójmieście! Moje dzieci... Anna REWELACJA (1) Jeśli ktoś chce się naprawdę czegoś nauczyć, a przy tym poznać nowych,... Paulina Bardzo dobra szkoła, nie ma takiej innej (1) MC jest naprawdę bardzo dobrą szkołą. Zaczynałem nie umiejąc nic i w praktyce... Michał Rewelacja! (1) Szkoła na poziomie, z fenomenalną kadrą, super sprzętem i przede wszystkim... M. niesamowita szkoła! (2) Przede wszystkim nie ma takiej szkoły w trójmieście.Super design,... jasmin Polecam wszystkim :) (1) Szkoła nieporównywalna do żadnej innej. Klimat, jakiego nie ma nigdzie... B. Rewelacja! (1) Od samego progu ludzie są życzliwi i wprowadzają świeżych uczniów w rytm,... Gosia Fantastyczna szkoła! (2) Nic dodać nic ująć. Szkoła jakich próżno szukać, nie tylko w Trójmieście, ale... Krzysztof