Mustela - od kiedy ?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jak to jest z tym kremem? Napisali na ulotce, że od początku ciąży można. Ale czytałam różne opinie. jak to jest ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Mustela - od kiedy ?

Ja stosuję od początku ciąży, zgodnie z ulotką i radziłam się w aptece. Bardzo ładnie pachnie i skóra po nim taka miękka aczkolwiek o skuteczności powiem dopiero za jakiś czas ;)

stosowałam od 2 miesiąca ciąży i nie mam ani jednego rozstępu...ale skłonność do rozstępów podobno uwarunkowana jest genetycznie i żaden krem wtedy nie pomoże

Ja tez stosowalam praktycznie od momentu gdy sie okazalo ze jestem w ciazy.

A ja stsowalam, ale przeszlam na oliwke Penatena dla dzieci i nie ma ani jednej kreseczki rozstepowej:)

oliwkę Penatena przeciw rozstępom tez stosowałam ;)

a ja mam sklonność do rezstępów i stosowalam mustelę od 3 miesiąca - jak już było widać brzuszek i skóra zaczynala się napinać. Nie mam ani jednego rozstępu na brzuszku. Niestety mam jeden na udzie bo to miejsce akurat smarowałam sporadycznie :/

a co stosujecie.. zamierzacie stosowac po ciazy zeby skóre na brzuszku przywrocic do wlasciwego wygladu?? Z tego co patrzylam kremow mustelli jest co najmniej kilka rodzajow... i sama juz nie wiem..

pozdr

Aguszka w 3 mc było Ci widac brzuszek???

tak w 3 -4 miesiącu miałam już taki mały brzuszek i nie dopinałam swoich spodni które nosiłam przed ciążą ale ja wcześniej zupełnie brzucha nie miałam
Po porodzie stosowałam "Mustela 9 miesięcy poporodowy regeneracyjny żel ". Sprawdzil się. Jestem 5 miesięcy po porodzie i w sumie nie widac żebym rodziła. Aha nosiłam też pas poporodowy - polecam bo pomaga!!!

ja kupiłam sobie Vichy

MI już widać :P Choć nie zaprzeczam, że to trochę mój własny przedciążowy. Ale teraz mam wymówkę :P:P

Inne tematy z forum

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...