My, dzieci z Dworca Centralnego

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
to straszne...
My, dzieci z Dworca Centralnego

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: My, dzieci z Dworca Centralnego

Tia...już mi słów brakuje by to wszystko opisywać...żal czytać coś takiego...

i to wszystko dzieje się obok nas...

ja po wielokrotnym przeczytaniu "dzieci z dworca zoo" zaczęłam dostrzegać to szare smutne życie moich rówieśników...

A MI ICH NIE SZKODA,

to znaczy tych, którzy z własnej woli znaleźli się na gigancie, "bo chciała zobaczyć jak to jest na dworcu i zakochała sie w ćpunie" na własne życzenie zrobiła z siebie k***ę

znam wiele takich osób, nie które ćpały i ćpają i to z własnej woli, nikt ich do tego nie zmuszał, sami zaczęli pod wpływem towarzystawa, dwóch z nich już nie żyje, jeden jest świrem i już daje sobie w żyłę od dłuższego czasu, to są moi koledzy, tzn może byli, bo to było jakieś 10 lat temu, wtedy zaczynali, jeden z nich tylko z tego wyszedł, reszta siedzi w bagnie do dziś, wiecie jakie to dziwne uczucie zobaczyć kogos z kim się przebywało kupę czasu na "podwórku", gadało godzinami, śmiało,bawiło, a teraz ten ktoś stoi pod dworcem i daje sobie w kanał...szok po prostu

Inne tematy z forum

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (32 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Obniżenie /wypadanie macicy (1229 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Co Za Sąsiedzi.... (109 odpowiedzi)

Mieszkam w bloku i szanuję swoich sąsiadów. Niedawno urodziłam synka. Myślałam, że coś się zmieni...