Myjnia Park

Myjnie ręczne Pranie tapicerek

Gdańsk, Złota Karczma 26

Słaba jakość za tę cenę (1) Usługa mycia i sprzątania za 95 zł wykonana bardzo niedokładnie to... Sylwia Auto z salonu i porysowali (1) Dwu miesięczne auto (prosto z salonu) musiałem umyć przed wyjazdem. Z racji... Konrad ta myjnia to porazka (1) Witam, Myjnia skupia sie na myciu aut z wypożyczalni klientów... kamil
Obsługa połamała mi lusterko i skłamała (1) Nie polecam tej myjni. Obsługa choć miła to jednak nierzetelna i kłamie. Pan... Agata totalna lipa i nieudacznictwo (1) niedoprane auto zacieki na karoserii nawet pod dywany nie zaglądali i 290... grex Odradzam (1) Słaba jakość usług (auto niedomyte, smugi na karoserii, piach w środku). Do... Rozczarowany Niechlujnie i nieterminowo. Odradzam! (1) Zostawiając samochód usłyszałam, że mycie powinno trwać do 1h15min. Wróciłam... Martyna Miejsce pracy to miejsce zabawy dla nich obserwacja przez 6msc (1) Auto myte 7x przez 6msc "Chłopacy" bo to sami młodzi faceci widać,... Kilkukrotny klient Jak najbardziej TAK! (1) Zostawiłam tam dzisiaj samochod i jestem bardzo zadowolona auto bylo... Gosia Nie nie nie (1) Totalna porażka. Zostawiłam auto na 2 godz. Umyte było niedokładnie, smugi na... Była klientka NIE ODDAWAĆ TAM SAMOCHODU (2) Oddałem samochód na mycie oraz odkurzanie . Wróciłem przed czasem i na... Mateusz Raczej nie polecam (1) Sama usługa mycia 25 zł - w normie . Auto miałem nawoskowane więc... Jacek Miły Pan w czarnej czapce z daszkiem (1) Chciała bym polecić miłego Pana który jest często w czarnej czapce z daszkiem... Kasia TRAGEDIA ZA 250zł (1) To najgorsza myjnia na jakiej byłem, skasowano mnie za komplet(mycie zewnątrz... Michał Polecam goraco! (1) Prawdopodobnie najlepsza myjnia reczna w Trojmiescie. Agnieszka Polecam (1) Wielokrotnie korzystałem z tej myjni i korzystać będę. Usługi na najwyższym... kierowca Warto tam oddać auto (1) Nie raz nie dwa razy zostawiłem tam auto , czasem zdarza się jakaś nie... Kacper Najlepsza w Trojmiescie (1) Obsługa profesjonalna, mila, uczynna. Oferta szeroka, każdy znajdzie coś dla... Krzysztof Nie zostawiać im auta bez właściciela !!! (1) Na wstępie dodam ze wystawiłem wszędzie ocenę 1 z uwagi na niedopuszczalną... Marek Polecam w 100% (1) Szybko, solidnie, konkretnie i tak jak nalezy! Są najlepsi! Sylwia