NASZE DZISIEJSZE ZAKUPY

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Godzina latania po Fashion House i mamy garnitur!
Polecam sklep Lancerto, szczególnie dla panów z dość szeroką klatką piersiową ;) (mają naprawdę dużą rozmiarówkę)
Jedyny sklep w którym udało nam się od razu kupić duży, piękny garnitur + białą kamizelkę z musznikiem.
Były obniżki, zaoszczędziliśmy ponad 400 pln.
W drodze do domu odebraliśmy moje buty z Matarni od pani z www.bialebuty
Jestem bardzo zadowolona.

image
image
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NASZE DZISIEJSZE ZAKUPY

gratulacje :))
kolejna rzecz z glowy :)))

no jak milo:) a za ile butki?

Butki- 139 pln ale sama odbierałam więc jeśli zamawiasz pocztą doliczają za przesyłkę

Gratulacje :-)

My w lancertko kupowalismy kamizelke

Ila taka kamizelka z musznikiem tam kosztuje??

Karcia- piękne są , prawda? :)
Naprawdę jak Mój zobaczył (chociaż jakoś tak dziwnie na początku podchodził do zestawu biała lub bordowa kamizelka + musznik) powiedział że kupujemy, ze to jest to!

no ja własnie po moich przebojach z butami kupiłam dzis w Agnes podobne do Twoich. Tylko ecru z jakimis tam złotymi dodatkami, ale kształt i obcas identyczne. Z Growikaru własnie. Sa całkiem wygodne.

delka, ale przeciez w pruszczu sa sliczne buty w tym nowym salonie sukien slubnych ''first lady'':)))chyba ze zle zrozumialam i Ty juz buty masz:)ja kupilam swoje wlasnie tam, niedlugo odbieram, bo jeszcze nie doszly:)

kamizelka + musznik z 229 pln na 169 pln przeceniona, ale była też przepiękna w kolorze bordo (niestety brak odpowiedniego rozmiaru) w cenie 99 pln

ooo:) dobrze wiedziec, dziekuje za info:) ja jeszcze butow nie kupilam a na razie zbieram info gdzie co i jak hehe. a duzy jest wybor??? ja nie moge na wysokich obcasach;/

Delka, moje mają chyba 3 lub 4 cm, więc to prawie nic ;)
Naprawdę jeśli możesz, to warto udać się na Matarnię, ta pani z www.bialebuty ma w domu trochę "towaru" nawet jak nie ma rozmiaru, warto zamowic, poczekac 2 tyg.

P.S. Możesz nawet mieć buty wg własnego pomysłu i zamówić u tej pani

delka:) wybor jest Ogromny!!!co prawda w sklepie jest kilka, moze kilkanascie par, ale za to w katalogu fulllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!
ja wybralam swoje laczoac chyba z dwoch czy trzech roznych fasonow!!!
wybierasz wysokosc obcasa, od kaczuszek po wysokie baaardzo:)))
moje beda 5 cm, kolor, material-kilka do wyboru, nosek, zapiecie, no slowem mowiac czego dusza zapragnie!!!!!!!!!!!!

no prosze milo:) a ile sie czeka na przesylke??

no ja zamowilam jakies dwa tygodnie temu, wiec powinny niedlugo juz byc, kobitka powiedziala ze to sie waha od 3 do 4 tygodni, w zaleznosci ile ma zamowien, bo po jedna pare to sie jej nie oplaca dzwonic, czeka az sie uzbiera wiecej, ale musisz po prostu podejsc i zapytac, chyba ze jestes poza granicami kraju...
ale jak chcesz moge ci podac nr telefonu do tego salonu i sama zapytasz jak to wyglada

no niestety mieszkam teraz w Dublinie;/ przylatuje 1,5 tyg przed slubem wiec dla mnie to bylby za duzy stres zamawiac buty. jakby cosik bylo nie tak z przesylka... wole nie myslec hehe, ale dziekuje za dobre checi:)

no spox, nie ma sprawy:)od tegp jest przeciez to forum:)

sie wie hehe

ano sie wie:):P
no nic, zmykam do krainy snu...............wczoraj przebablowalismy wieczor ze znajomymi i dzis padam ze zmeczenia.... a rano do pracy!!!!!!!!!!!!
dobrej nocki
p.s. u Ciebie jest 22.00 wiec jeszcze mozesz poklikac,hehe
do niedawna tez bylismy w tamtejszej strefie czasowej:) tyle ze w anglii:))

Delka, jeśli nie masz możliwości przymiarki, to uprzedzam że buty z kolekcji Growikar (nie wiem jak inne) z czubkami, zamawiaj w swoim rozmiarze.
Ja takie buty kupuję zawsze nr większe więc mocno się zdziwiłam jak pani pytając o mój nr buta, dała mi dokładnie taki sami rozmiar i pasował jak ulał.

dzieki COT za info:)

dokladnie Alycja tu 22 wiec jeszcze mloda godzina:) dobrej nocy:)

no, ja też dziś zakupiłam butki:) nie są co prawda typowo ślubne, ale szczerze mówiąc, to wolałam takie "niejednorazowe" - są z koziej skórki (taka lekko przecierana), beżowe, mają palce i piętę, pośrodku nic, mają stabilny, dość szeroki obcas (nie szpila) pasek wokół kostki i wydłużony i zaokrąglony nosek, pięknie stopa w nich wygląda. nawet moja mama nie miała zastrzeżeń i powiedziała, że pasują (do gorsetu sukni - odsyłam do wątku "moja suknia:)))" :) a najważniejsze, że założę je i przy innych okazjach:) szukając butów ciągle miałam w myśli te wiper z gino rossi (na pewno widziałyście fotki) i kupiłam w podobnym stylu.
w salonie na węglarskiej przymierzałam growikar, ale te czuby są za długie, zabiłabym się w nich chyba:) niemniej, ekspedientki miłe.
natomiast koszuli męskiej koloru mleka z pół łyżeczki kakao;) lub chociaż maksymalnie rozbielonego cappuccino nie ma ( przynajmniej w madisonie) - są tylko te ecru "żółtawe", a to nie to:( cóż, będę szukać dalej...

Inne tematy z forum

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...