Danuta-podziękowanie dla kadry szpitala. (1) Rzadko można spotkać tylu wybitnie utalentowanych i kompetentnych... danuta Barbara (1) Bardzo gorąco polecam Państwu NCM o-przy ul Otomińskiej 15,wspaniały zespół... Barbara położna pierwsza klasa (1) Słyszałam z opowiadań koleżanek ze w tej przychodni jest rewelacyjna położna... Anna
klinika jednego dnia (2) 25.04.16 przeszłam zabieg artroskopii kolana. Wielkie uznanie dla dr... Joanna. N. Rekonstrukcja więzadła w klinice jednego dnia (1) Artroskopowy zabieg rekonstrukcji więzadła krzyżowego przedniego ACL wykonany... Paulina polożna srodowiskowa (1) Polecam wszystkim mamom polozna środowiskowa Panią Monikę Styczynska .... Zosia Kolonoskopia w znieczuleniu ogólnym (1) Polecam badanie w znieczuleniu ogólnym w tej przychodni. Badanie przebiegło... Iwona Przyjazna przychodnia (1) Przychodnia, ktora zatrudnia profesjonalistów i przyjaznych pacjentowi ludzi.... Marta Nadmorski Dom Medyczny "Otomińska" brawo! (1) Byłam pacjentką szpitala jednodniowego w NDM przy ul. Otomińskiej, świetny... pacjentka z Gdańska Przychodnia Otomińska (1) Należe do przychodni od kilku lat -świetna obsługa i szefostwo ,duże uznania... karolina Jedna z niewielu przychodni, w których można spotkać tak miłą obsługę (1) Panie w rejestracji zawsze starają się być uśmiechnięte i udzielać rzetelnych... Marta Położna tak, ginekolog nie (1) Przeniesiony do nowego budynku NCM wygląda schludnie i profesjonalnie. Jeżeli... Ciężarna Polecam opiekę położniczą! (1) Gorąco polecam Panią Położną w NCM na Otomińskiej. Profesjonalne podejście do... Dorota nierzetelna rejestratorka (3) Chciałam się przenieść do tej przychodni do lekarza ogólnego, bo mam bardzo... Ada Polecam gorąco! (1) Leczymy się w tej przychodni od 2013 r. Tak fachowego i empatycznego zespołu... Pacjentka Świetne miejsce (1) Fantastyczna pani doktor Rosłonkiewicz, o wspaniałym podejściu do pacjenta i... Pacjentka opinia pacjenta (1) Jestem pod wrażeniem jakości opieki nad pacjentem w porównaniu do poprzedniej... Jakub Kruwuć Żółty tydzień! (1) Porażka! Udałam się do placówki aby uzyskać informacji dotyczącej "żółtego... Grażka Opinia (1) Nie żałuję,że przeniosłam się z dużej przychodni.Jestem bardzo zadowolona z... Halina