Zadowolona mama (1) Jestem pacjentką przychodni Otomińska. Do położnej Pani Eli trafiłam będąc w... Daria Coraz gorzej (1) Jestem pacjentka tej przychodni od kilku lat . Z przykroscia bede musiala... kamila Koszmar dostania sie do internisty! (1) Od kilku lat -jeszcze za starej siedziby korzystam z pomocy przychodni na... Dorota
Po raz kolejny się zwiodłem (1) Przyjechałem z zapytaniem o możliwość dokończenia szczepionki, dokładnie... S.A. Szkoła rodzenia! - nie jestem zadowolona (1) Nie mam dobrych opinii odnośnie szkoły rodzenia na Otomińskiej. Prowadzą ją... Ania Świetne pielegniarki (1) Od wielu lat jestem pacjentem tej przychodni. Wszystko jest super. Czasem... Mariusz Kolonoskopia (1) 6 czerwca robiłam na Otomińskiej kolonoskopię , polecam wszystkim ten szpital... Halina PROFESJONALNI SPECJALIŚCI I OBSŁUGA (1) Miałem w N.C.M. wykonany zabieg żylaków nogi wszystko sprawnie bez żadnych... SŁAWEK Podejście do pacjenta (2) Byłem tam kilka razy u ortopedy z mamą i z synem u pediatry. Lekarze bardzo... Michał Polecam (1) jestem pacjentkom NCM od dawna. Przypadkiem trafiłam na Otomińską . Bylam na... Anna Wykonana kolonoskopia i gastroskopia (1) W styczniu i lutym miałem wykonaną kolonoskopię i gastroskopię. Jak dla mnie... Mieczysław Stalke Szkola rodzenia na 6!:) (1) Uczeszczalam do szkoły rodzenia prowadzonej przez p. Monikę Styczyńska.... Miriam Szczerze polecam (1) Pierwsza moja wizyta u położnej P. Eli, która zrobiła na mnie ogromnie... Agnieszka Podziękowanie dla całej kadry szpitala (1) Pani Basia Błaszkiewicz, jest pielęgniarką bardzo profesjonalną, oddaną... Irena Gadek Szkoła rodz (1) Świetne położne, super atmosfera, zaufanie, ciekawe tematy, wiedza "życiowa",... Paulina ocena (1) Jestem po usunięciu tłuszczaka, zabieg przebiegał bardzo sprawnie i w... Mariola Świetna kadra słabe zarządzanie (1) Od niedawna jestem pod opieką Położnej Moniki Styczyńskiej pracującej w... Martyna Wspaniałe położne (1) Zarówno pani Ela Malecka,jak i pani Monika Styczyńska są bardzo... Anna Ogromny minus przychodni dziecka zdrowego (1) Przed przeprowadzką zabierałam dzieci do gdyńskiej przychodni, gdzie poradnia... Aleksandra Józefowicx Tak trzymać (1) Niedawno przechodziłem operację zaćmy w szpitalu jednodniowym. Troche się... Romuald Turyczyn