NIE POLECAM!!!
NIESTETY CHCIAŁBYM PRZESTRZEC PRZED SKORZYSTANIEM Z USŁUG KRAWIECKICH W GDAŃSKU CH MANHATTAN !! Po pierwsze strasznie wąski zakres świadczonych usług, przyszedłem z dwiema rzeczami koszula + bluza. W gruncie rzeczy nic trudnego skrócić boki.. a jednak! Bluzy ekspedientka nie podjęła się wcale! Natomiast koszuli tak, ustaliliśmy termin na za tydzień, po tygodniu dzwoni przekłada na kolejne 3 dni, p 3 dniach przyjeżdżam i mówi że na jutro. Jechałem z Gdyni więc kompletna strata czasu i pieniędzy! Usługa wykonana poprawnie AŻ za 35zł !! DODATKOWO NIE OTRZYMAŁEM RACHUNKU ZA WYKONANĄ USŁUGĘ co tylko świadczy o nie uczciwej konkurencji.
Bardzo polecam Panią z Gdyni z ulicy Olsztyńskiej - Gdynia Działki leśne. Taką samą koszule zrobiła na drugi dzień za jedyne 10zł !! Bluza która była wyzwaniem z innej planety wg Pani z Manhattanu też odebrałem na drugi dzień :)
Bardzo polecam Panią z Gdyni z ulicy Olsztyńskiej - Gdynia Działki leśne. Taką samą koszule zrobiła na drugi dzień za jedyne 10zł !! Bluza która była wyzwaniem z innej planety wg Pani z Manhattanu też odebrałem na drugi dzień :)