Grażyna - ocena (1) Pani prowadząca kursy szycia jest bardzo rzeczowa, odpowiada na każde pytania... Grażyna Joanna - ocena (1) Rewelacja, Pani Beata to złota rączka.... Pomoże , doradzi , wykona każdą... Joanna Angela - ocena (1) Witam Chcialabym bardzo polecic uslugi krawieckie u pani Gabrieli Gdynia... Angela
Karolina - ocena (1) Usługa skrócenia spodni profesjonalna ,perfekcja jeden do jednego z... Karolina Emilia Osowska - ocena (1) Miałam wielką przyjemność kolejny raz odebrać od p. Małgorzaty Wasik... Emilia Osowska Les Femmes Opera - ocena (1) Pracownia EmWu design to perfekcja w każdym aspekcie. Fantastyczne... Les Femmes Opera Dariusz - ocena (1) Miła i fachowa obsługa szybko i ładnie wykonane usługi super polecam Dariusz Barbara Blok - ocena (2) "Z całego serca polecam pracownię emwudesign! Ukończenie kursu szycia sukni... Barbara Blok Łukasz - ocena (1) Profesjonalizm na najwyższym poziomie, do tego obsługa przesympatyczna.... Łukasz Dominika Plucińska - ocena (1) Pani Małgorzata uszyła dla mnie 6 modeli sylwetek na zakończenie szkoły... Dominika Plucińska Gdynianka - ocena (1) Fatalny poziom obsługi, zamówienie które miało być zrobione w tydzień było... Gdynianka Julianna Okrój - ocena (2) Gosia zaprojektowała i odszyła dla mnie wymarzoną kreację ślubną, która była... Julianna Okrój Bożena - ocena (1) Świetna krawcowa! Bożena Ewa - ocena (1) Jestem zawsze zadowolona z usług, wszystkie zlecenia są robione przed... Ewa Magdalena - ocena (1) Cudowna i profesjonalna obsługa polecam z całego serca. Magdalena Barbara - ocena (1) kiedyś wszystko bez zarzutów, aktualnie 2 spodnie z rzędu są bardzo źle... Barbara Natalia - ocena (1) Nie polecam, Pani strasznie niemiła opryskliwa i chamska. Na pytanie dlaczego... Natalia Kasia - ocena (1) Najlepsza krawcowa jaką znam. Ma oko i wyobraźnię a do tego jeszcze się jej... Kasia Dorcia - ocena (1) Ogromne podziękowania, sukienka przerobiona w ciągu dwóch dni, gdy w Rumi 3... Dorcia Kara - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa. Pani ewidentnie zna się na rzeczy. Ma ponad 40 letnie... Kara