Joanna - opinia (1) Pracownia pełna twórczej energii. Nieustępliwa w działaniu, kreatywna i... Joanna Renata - opinia (1) Polecam pełen profesjonalizm ,super obsługa . Panie fachowo doradzą . Renata Magda - opinia (1) Miła atmosfera i fachowa obsługa. Profesjonalne podejście Pani Małgosi od... Magda
Marek - opinia (1) Oddałem "skórę" kombinezon motocyklowy do naprawy. Wszystko ok. Polecam. Marek Iwona Paciorek - opinia (1) Pani Małgosia to mistrzyni. Jej dokładność, pomysłowość, pasja urzekła mnie... Iwona Paciorek Gosia - opinia (1) Suknia ślubna wygladała bajecznie. Gosia Tomasz M. - opinia (1) Od czasu uszycia pierwszego garnituru u Pana Roberta Dziekońskiego... Tomasz M. Dorota - opinia (1) Pani Małgorzata uszyła wymarzoną suknię ślubną mojej córce oraz stworzyła... Dorota Robert - opinia (1) Jestem klientem od wielu lat i zawsze wychodzę od Pani Gosi super... Robert Aleksandra Halagiera - opinia (1) Jaka jest Pracownia Projektowo-krawiecka Emwudesign Małgorzata... Aleksandra Halagiera Bożena - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi pod każdym względem-polecam z całego serca. Bożena Gosia I. - opinia (1) Jestem na tak- Korzystałam nie jeden raz i zawsze byłam bardzo... Gosia I. Ola Kopcinska - opinia (1) Bardzo dobrze szyja na miarę . Sukienka leży idealnie . Polecam Ola Kopcinska Beata - opinia (1) Wspaniała pracownia, niezwykle kreatywni ludzie z ogromną wiedzą z zakresu... Beata Madzia - opinia (1) Z usług Pani Jasi korzystam od zawsze, jest to osoba, która zna się na swoim... Madzia Saj__ - opinia (1) Polecam każdemu! Z właścicielka bardzo dobrze można się dogadać na termin... Saj__ zszokowana - opinia (1) Odradzam! Katastrofa! Niekompetencja pracowników przechodzi ludzkie pojęcie!... zszokowana joanna - opinia (1) jako czlowiek i jako fachowiec,wspaniala krawcowa polecam bardzo bardzo... joanna Mateusz - opinia (1) Bardzo kompetentna obsługa oraz dobrze wykonany garnitur Mateusz Andrzej - opinia (1) Solidnie, dokładnie, ale mimo wszystko zbyt drogo. Andrzej