Kara - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa. Pani ewidentnie zna się na rzeczy. Ma ponad 40 letnie... Kara Andrej - ocena (1) Perfekcja i niesamowitość. Andrej Lidia - ocena (1) Profesjonalny, przemily personel, a dziela ich szyjacych dloni sa swietnie... Lidia
Meksiak Ludmiła - ocena (1) Jestem zadowolona za wykonaną usługę . Solidna i szybka . Pracownicy mili .... Meksiak Ludmiła Krystyna Jastrzębska - opinia (1) Korzystałam juz wiele razy z usług pracowni Pana Grzegorza i zawsze jestem... Krystyna Jastrzębska Jakub - opinia (1) Jakim partaczem trzeba być, żeby przy obszyciu szwów na wysokości pasa wszyć... Jakub Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej pracowni. Panie doradzają, obsługa... Joanna Nieznany - opinia (1) Polecam. Zwłaszcza p. Ewę super fachowiec, dokładnosc i precyzja. Nigdzie w... Nieznany Kasia - opinia (1) Dramat, zniszczyły sukienkę. Drogo i beznadziejnie, odradzam. Starsze osoby,... Kasia Iza - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona: szybki termin realizacji i bardzo miła obsługa. Iza Agnieszka - opinia (1) Dramat....za 45zl wstawiono mi zamek w spodnie, który od początku ledwo się... Agnieszka Ola - opinia (1) Korzystam z usług Krawcowej Jasia od 3 lat i nigdy się nie zawiodłam. Panie... Ola Sergi - opinia (1) Szybko i sprawnie. Dokładnie i zgodnie z oczekiwaniami. Sergi Klaudia - opinia (1) Pani Gosia uszyła dla mnie suknię ślubną taką o jakiej marzyłam, bardzo... Klaudia Emilia - opinia (1) Do pracowni trafiłam przed moim ślubem. Suknia, którą stworzyła Pani Małgosia... Emilia Najlepszy krawiec (1) Muszę przyznać, ze krawcowa Pani Jasia oraz cały jej zespół to prawdziwi... Polkoszwedka Emilia Osowska - opinia (1) Z Panią Małgorzatą współpracuję od 2018 r. Projektuje i wykonuje dla mnie... Emilia Osowska Halszka - opinia (1) Solidnie z uśmiechem , dobrze doradza Halszka Darius - opinia (1) Co tu dużo pisać wybór gwiazdek mówi sam za siebie. Polecam w 100% a przede... Darius Marcin - opinia (1) Nie polecam ceny w punkcie wyższe o 40% niż na stronie internetowej, spodnie... Marcin